U trendu

Seks i bizarni zakoni

Koliko zakoni mogu da budu bizarni? Često toliko, da je prosto neverovatno kako su prošli skupštinsku proceduru i kako ih je neko uopšte i smislio. Toliko da ćete možda odustati od planiranog putovanja u neku od zemalja koje ćemo ovde spomenuti.

Bolivija – zgodna mama i lepa ćerka nikako ne mogu da budu u „istom paketu“. Zakonom je zabranjeno i sa jednom i drugom voditi ljubav u isto vreme.

Kolumbija – u provinciji Cali prva bračna noć izgleda zaista bizarno: uz bračni par, u spavaćoj sobi mora da bude prisutna i mladina majka. Možda je prvi zakon koji smo spomenuli nastao upravo tako što se svašta dešavalo u takvoj situaciji.

Liban – muslimani su svetski „šampioni“ u kategoriji bizarnih seksualnih zakona. U ovoj zemlji muškarci imaju zakonom zaštićeno pravo da vode ljubav sa životinjama, ali samo sa ženkama. Za seks sa mužjakom sledi smrtna kazna!

Bahrein – ginekolog-muškarac može da pregleda ženu, ali ne sme da gleda direktno u njen polni organ. Mora da koristi ogledalo.

Indonezija – ako ste sami i želite da to uradite, dobro se sakrijte i zaključajte vrata. Kazna za masturbaciju je smrt!

Guam – devicama je tamo zakonom zabranjeno venčanje. Prvo moraju da budu deflorisane, pa tek onda da izađu pred matičara. Postoje ljudi koji po zemlji putuju i obavljaju ovaj posao, profesionalno se baveći njime i naplaćujući fine honorare. Nije nam poznato kako se takva diploma stiče i da li je uopšte potrebno školovati se za to.

Hong Kong – muževi i ljubavnice, čuvajte se! Prevarenoj supruzi je zakonom dozvoljeno da ubije oboje. Postoji malo ograničenje kada je bračni drug u pitanju – ona to mora da uradi golim rukama. Što se tiče ljubavnice, dozvoljena su sva sredstva.

Velika Britanija – i na evropskom kontinentu ima zanimljivih primera. Ovaj zakon važi u Liverpulu, a tiče se pojavljivanja u toplesu na javnim mestima. Naime, dozvoljeno je da prodavačica bude golih grudi, ali samo u trgovinama sa tropskim ribama!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.