U trendu

Snalažljivi pronalazači

Evo jednog neverovatnog pronalaska, koji će rešiti mnoge probleme, naročito onih koji posećuju sportska nadmetanja. Kao što svi posetioci sportskih događaja znaju, i za čim posebno žale, na takva mesta zabranjeno je unositi alkohol. Tako, kada ožednite, za bocu ili dve pića koje prodaju na mestu događaja morate da izdvojite znatno veću sumu novca nego kada to isto piće nabavljate u običnoj prodavnici.
Trojica sredovečnih Amerikanaca odlučila su da daju svoj doprinos pronalazaštvu ali i da uštede nešto novca, pa su izmislili ništa drugo do – lažni pivski stomak. Lažni stomak, u stvari poliuretanski mehur s neoprenskim naramenicama i cevčicom za pijuckanje, ne samo da je delotvoran već se prodaje i preko njihove web stranice za samo 35 dolara.
Ovaj trbuh pun pića po vašem izboru (to, naravno, ne mora da bude samo pivo, ovaj stomak nije loš ni za bezalkoholna pića, a posebno ona negazirana), izgleda kao normalan deo tela i ne može se otkriti običnim pregledom. Njegovi izumitelji reklamiraju ga kao proizvod koji se veoma brzo isplati. Već posle drugog punjenja on je besplatan, a plaćate samo napitke koje kupujete u prodavnicama, gde su višestruko jeftiniji nego na mestima koja posećujete radi zabave. Kapacitet ovog veštačkog trbuha iznosi oko dva i po litra, a ima odličnu termoizolaciju koja hladna pića drži hladnim, a toplo mleko toplim.
Ako vas i posle svega nije sramota da izgledate kao zapušteni muškarac koji ima veoma ružan stomak, onda je ovo pravo rešenje za vas. Proverite sami!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)