U trendu

Šokantna ispovest muškaraca: Evo kakve žene vole da biraju za ljubavnice

Muškarci priznali kakve žene biraju za ljubavnice!

Na platformi za odrasle, Ashley Madison, 1.300 muškaraca je iskreno priznalo kako biraju (ili su birali) osobe za afere, prenosi avaz.ba.

Tajanstvena zavodnica

Istraživanje je pokazalo da je izbor ljubavnice mnogo složeniji od pukog susreta sa privlačnom osobom u kafiću. Čak 27% ispitanika je otkrilo da bi prevaru prvo izvršilo (ili je izvršilo) sa koleginicom ili prijateljicom.

„Druga žena se često prikazuje kao misteriozna zavodnica, ali istina je da, ako muškarac ima aferu, verovatno će to biti sa nekim koga već poznaje“

Ipak, 23% muškaraca je reklo da bi rado prevarili sa nepoznatom osobom, na primer tokom poslovnog putovanja.

Spašavanje braka

Mnogi muškarci koji su imali afere otkrili su da su to uradili kako bi pokušali da spasu svoj brak, a ne da ga unište.

Posle istraživanja, kompanija je naglasila važnost aplikacija za upoznavanje.

„Umesto da se povežu sa nekim iz svog društvenog ili poslovnog kruga, na aplikacijama za upoznavanje mogu pronaći istomišljenike koji su možda takođe u braku, čime smanjuju šanse za otkrivanje“, navedeno je.

Glavni motivator

Istraživanje je pokazalo da je čak 99% muškaraca u jednom trenutku pomislilo na aferu ili je imalo. Glavni motivator bio je seks, odnosno potraga za boljim seksualnim zadovoljstvom.

Statistika za žene

Što se tiče žena, 39% je priznalo da je imalo aferu, a 35% da je razmišljalo o tome. Čak 54% onih koje su prevarile partnera otkrilo je da se to dogodilo nakon što su dobile decu.

Većina i žena i muškaraca otkrila je da su se upustili u prevaru zbog fizičkog zadovoljstva. Na primer, samo 5% žena je tražilo emocionalnu zamenu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.