U trendu

Šta dan rođenja otkriva o vašoj budućnosti

Osobe rođene u nedelju ostvaruju sve što zamisle, a oni koji su rođeni u petak vrlo su šarmantni i atraktivni!

Svakim danom u nedelji vlada određena planeta i utiče na naše živote. Dan na koji ste rođeni u mnogome može da odredi sudbinu i karakter, a evo i kako:

Ponedeljak – uticaj Meseca

S obzirom da ovim danom vlada Mesec, osobe rođene u ponedeljak su uspešne, osećajne, pomalo plašljive i imaju razvijen majčinski ili očinski instinkt.

Teže mirnom i stabilnom životu, ali sudbina često pred njih postavlja prepreke, pa im je život dinamičniji nego što bi oni to želeli. Cene porodične vrednosti i maštaju u kući punoj dece i skladnom odnosu sa partnerom.

Imaju razvijenu maštu, te usled problema beže u snove i romantiku. Česte promene raspoloženja su nešto što ih prati celog života. Intuicija je izražena.

Utorak – uticaj Marsa

Osobe rođene u utorak su dinamične, borbene, dovitljive i snažne. U nekim situacijama umeju da pokažu i „zube“. Ne daju na ono što je njihovo i jasno znaju šta žele od života.

Samouvereni su i ako njih pitate, u životu je sve moguće postići, samo ukoliko se dovoljno potrudite. Ovim pravilom se vode kroz ceo život. Nikada ne miruju i žive za izazove i avanture.

Sreda – uticaj Merkura

Merkur utiče da osobe rođene u sredu budu dobri govornici i odlični u bilo kom medijskom poslu. Žele život da ispune uzbuđenjem i avanturom. Njih miran život zamra, a inerciju ne posnose.

S druge strane, vrlo su nestrpljivi i imaju kratak fitilj. Imaju previše želja, pa su često nezadovoljni jer ne mogu da postignu sve što zamisle. Porodica i partner pored njih mogu biti nezadovoljni, jer ove osobe često svoje želje i potrebe stavljaju ispred svih ostalih.

Četvrtak – uticaj Jupitera

Za osobe rođene u četvrtak, život je vrlo zabavan. Oni na sve situacije gledaju sa vedrije strane, pa su uvek dobro raspoloženi. Sve probleme rešavaju temepljno, na filozofski način.

Velikodušni su, odlučni, ali i čvrsto stoje na zemlji. Znaju šta žele, ali se ne zanose i znaju koliko mogu da ostvare.

Deluju pozitivno i poučno na svoju okolinu, često osvajaju velike simpatije i postaju veoma popularni ili omiljeni u društvu.

Petak – uticaj Venere

Estetika, dobar stil i prefinjen ukus, ove reči bi najbolje opisale osobe rođene u petak. One uvek nastoje da izgledaju lepo i privlačno, pa uglavnom važe za vrlo atraktivne osobe. Na njihov šarm gotovo niko ne ostaje imun.

Vole putovanja, različite zabave i odmor. Osnovna lekcija koju treba da nauče o životu je da se do važnih ciljeva dolazi postupno, strpljivo i sa ulaganjem velike energije.

Mana im je jer lako odustaju od zacrtanih ciljeva.

Subota – uticaj Saturna

Osobe rođene u subotu su racionalne, praktične, upirne i vrlo smirene. Vrlo su odlučne, a na oko deluju autoratitivno. Vole miran način života i uživaju kada je u svakom aspektu života sve sređeno „pod konac“. Insistiraju na tome da u životu sve bude jasno definisano, određeno i organizovano.

U životu ih najviše pogađaju laži i nepravda.

Nedelja – uticaj Sunca

Osobe koje su rođene ovog dana poseduju ogroman entuzijazam, izraženu potrebu za dominacijom i skreću veliku pažnju na sebe ili na svoja dela. Uporni su i nastoje da ostvare sve što zacrtaju.

Vole da se takmiče, ali i pobeđuju. Poraze teško podnose, pa zato konstantno rade na sebi i trude se da budu bolji svakim novim danom. Uživaju u komplimentina i divljenju okoline.

Obično žive i rade van standardnih normi i odupiru se autoritetima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.