U trendu

Šta je tajna vašeg seksepila: Izaberite jednu cipelu sa slike i saznajte kako izgledate u očima muškaraca

Stručnjaci za modu i poznavaoci ljudske psihe usaglasili su se da cipele, u većini slučajeva ne biramo tek tako i da one zapravo otkrivaju dosta stvari  o vlasniku.

Nije slučajno da neke žene preferiraju sandale na visoku potpeticu u jakim bojama, dok druge vole „mirnije“ tonove.

Ovaj jednostavan test pomoći će vam da saznate kako izgledate u očima muškarca, a sve što treba da uradite je da izaberete jednu od četiri cipele, naravno, vođeni intuicijom.

Štikla broj 1

Vi ste osoba koja pleni svojom pojavom. Muškarci obožavaju da budu u vašem društvu, jer ste uvek otvorenu za komunikaciju i veoma ste duhoviti. Jaka boja cipela odraz je vaše samostalnosti i „stenovitog“ karaktera, ali i ličnosti koja nema strahove.

Vaša ženstvenost ne poznaje granice, a sofisticiranost je glavno pravilo vašeg stila. U očima muškarca koji vole nezavisne žene, vi ste čist primer kako bi žena trebalo da izgleda i da se ponaša. Za one koji su tradicionalniji vi ste fatalna dama, u koju se lako zaljube, ali i brzo od nje pobegnu.

Štikla broj 2

Ukoliko ste izabrali ovu tamnu cipelu, zatvorenih prstiju, muškarci vas vide kao nepristupačnu ženu, iako to zapravo niste. Većina njih se plaši da vam priđe, jer misle da nikada ne bi mogli da pronađu put do vašeg srca. Smatraju vas introvertnom osobom, koja ne ume i ne želi da flertuje.

Bićete prava srećnica, ako se među džentlmenima nađe onaj koji će shvatiti da ste zapravo osoba koja je željna ljubavi i  da već duže vreme čekate svog „princa na belom konju“. Međutim, samo oni najhrabriji imaće strpljenja da i volje da „otope“ srce „snežne kraljice“ i okupaju se u moru ljubavi koju nosite u sebi.

Štikla broj 3

Na muškarce ostavljate utisak slatke, romantične i nežne devojke. Međutim, imate tu moć da okolini, a posebno muškarcima, pokazujete ono „lice“ koje vam odgovara u datom trenutku.

Muškarci često misle da mogu da vam priđu i da ste lak „plen“, ali se prilično iznenade kada shvate da ste vi „tvrđava“ koju je teško osvojiti.

Vašu otvorenost, lepršavost i vedar duh, ali i izazovno ponašanje, oni često vide kao otvoren poziv za flert, pa se iznenade kada shvate da to baš i nije uvek tako.

Štikla broj 4

Dama koja je izabrala ove cipele u očima muškarca izgleda kao žena koja ima visoke zahteve. Vi tačno znate šta želite od života i samouvereno se krećete ka svojim ciljevima.

Muškarci vas često vidi kao samodovoljnu i nisu sigurni da li su vam uopšte potrebni. Neretko smatraju da ste uobraženi i nepristupačni, a ne shvataju da je to zapravo samo odbrambeni mehnizam duše koja čezne za nežnošću.

Verovatno imate mnogo udvarača, ali i visoke kriterijume, pa češće od veze birate samoću.

(Telegraf.rs)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)