U trendu

Šta jede i koliko spava najbogatiji čovek na svetu?

Možda biste rekli da ljudi sa ogromnim bogatstvom pribegavaju posebnim metodama kako bi sačuvali zdravlje, produktivnost i fokus, ali istina je drugačija Ilon Mask, čovek koji zauzima prvo mesto na listi najbogatijih ljudi, sa 260 milijardi dolara, ima posebna pravila kojih se striktno pridržava.

Gostujući nedavno u jednom podkastu, Mask je otkrio da mu je „teško da ostane fit jer je sve stariji i stariji“. Objasnio je da mu je najveći problem to što je gurman

„Da budem potpuno iskren radije bih jeo ukusnu hranu i živeo kraće“, rekao je. Objasnio je da je svestan koliko je važno održavati težinu, pa doručak nikada ne preskače. Uglavnom jede omlet, a obožava roštilj. Preferira francusku i nemačku kuhinju, a poslastica kojoj ne može da odoli je hrskavi tost sa cimetom.

Mask ne može bez jedne navike – sna. Najbogatiji čovek svake noći spava šest do šest i po sati, što je malo manje od preporuke lekare koja glasi da treba da spavamo sedam do devet sati.

„Spavanje je sjajno. Prilično sam mrzovoljan ako ne odspavam dovoljno. Mogao bih duže da ostanem budan, ali onda bih manje radio, jer nedostatak sna utiče na moj fokus“, objasnio je milijarder, koji nikada ne jede i ne pije alkohol dva do tri sata pre odlaska na spavanje jer to remeti san,

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar