U trendu

Šta način na koji kijate govori o vašoj ličnosti?

Način kijanja navodno može pokazati posebne osobine koje vas krase. Postoje neka društvena pravila koja vrede kod kijanja u zapadnjačkoj kulturi.

Potpuno prihvatljivo “čišćenje nosa” u Šangaju, izazvalo bi preke poglede u Europi.

Jedno istraživanje je pokazalo da svaka osoba sledi svoja pravila kod kijanja, što otkriva mnogo o našem karakteru, piše Brightside. Ovih pet različitih načina pokazuje vaše posebne osobine.

Glasno kijanje

Ovakvi pojedinci uživaju u kijanju. Obično su glasni i ne smeta im kijanje u bilo kojoj situaciji. Uporni su i samouvereni pa im je ugodno u društvu.

Tiho kijanje

Ovakav način kijanja povezan je sa sramežljivim osobama koje ne žele da privuku pažnju na sebe. Oni će držati nos tokom kijanja ili će proizvesti jedva čujni zvuk.

Obično su pristojni i svesni šta je društveno prihvatljivo, a šta ne. Uz to, osetljiviji su na komentare i kritike drugih.

Neprestano šmrkanje

Radi se o svesnoj navici koju mnogi smatraju iritantnom. Umesto da kinu, ove osobe neprestano šmrkaju. Uvek pokušavaju da ugode drugima i ne žele da prave ‘scenu’.

Neugodno im je da izduvaju nos u javnosti i nesigurni su u društvu.

Ponavljajuće kijanje

Ovakav tip kijanja povezuje se s osobama koje žele da budu u centru pažnje. Mnogi od njih kijaju između dva i pet puta, ali većina ih je pritom jako glasna.

Iako ne mogu pomoći sebi, serijsko kijanje kod drugih izaziva nelagodnost jer ih automatski povezuju s narušenim zdravljem i bolestima.

Paranoično kijanje

Ove osobe nakon kijanja panično čiste kapljice koje su ostavili na površinama raznim dezinfekcionim sredstvima.

Jako paze na svoju spoljašnost i brine ih šta drugi misle o njihovom izgledu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.