U trendu

Šta ste prvo videli na slici? Test podsvesti otkriva mnogo o vašem karakteru i budućnosti koja vas čeka

Da li vidite lice ili psa koji leži?

Za one koji žele da „zavire“ u svoju podsvest i saznaju nešto više o sebi, izabrali smo test gde ćete samo na osnovu jednog pogleda to i uspeti.

Ovaj zanimljiv test ličnosti analizira vašu percepciju i način na koji sagledavate život i tragate za svojom životnom svrhom.

„Bacite pogled“ i zapamtite šta vam je najviše privuklo pažnju na ilustraciji, a onda saznajte nešto novo o vašem karakteru i budućnosti.

1. Pas

Ukoliko ste prvo primetili psa, to znači da imate „oko sokolovo“. Pas je simbol lojalnosti, mira i stabilnosti. To što ste baš njega primetili pokazuje da tragate baš za ovakvim društvom ili partnerom – za osobama koje su odane i spremne da vam istinski uzvrate ljubav.

Vi ste mirna i staložena osoba koja pored sebe želi ljude sa kojima će razmenjivati samo dobru energiju. Cenite poštovanje kao osobinu i to očekujete od drugih. Potreban vam je saputnik sa kojim ćete deliti radost života.

Imajte na umu da ne treba požurivati stvari. Pronašli ste unutrašnju sreću i trebalo bi da budete zadovoljni sobom. Ne brzajte susret sa srodnom dušom, dogodiće se kada zaista bude vreme.

2. Lice

Ako ste na ilustraciji prvo uočili lice, to znači da uvek posmatrate širu sliku u životu. Kod vas je sve postavljeno na svoje mesto. Shvatili ste kojim ciljevima težite, razumete svoje snove, znate kako da ih ostvarite i verovatno ste već na putu da to i uradite.

Od života želite više, nešto što se ne može kupiti novcem, niti meriti sa materijalnim stvarima.

Pustite srce da vas vodi i shvatićete za kojim čudima tragate.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Погледај коментаре (1)