Stana Katić napušta seriju koja ju je proslavila: Sukobi sa kolegama doveli do raskida ugovora?

Fanovi serije “Kasl” (Castle) bili su šokirani kada su saznali da se zvezda serije Stana Katić neće vratiti u nastavku serije.

Kako navode američki mediji, Stana nije bila zadovoljna tokom serije i navodnim sukobima sa kolegom Nejtanom Filionom. Neki izvori navode da produkcija ABC nije želela da joj produži ugovor zbog štednje.

“Moram da kažem da sam vrlo zahvalna ABC što su mi omogućili da budem deo ove voljene serije. Hvala svim fanovima”, saopštila je Katić.

I njen kolega iz serije, Nejt Filion je progovorio o ovom događaju.

“Kasl je bio jedna od najvećih radosti mog stvaralačkog života i nadam se da će serija trajati još godinama. Stana je sve vreme bila moj partner i hvala joj što je stvorila lik Beketove koji će živeti za sve nas kao jedan od najboljih policajaca na televiziji. Želim joj sve najbolje i ne sumnjam da će uspeti u svemu čega se prihvati. Nedostajaće nam”, napiso je Filion na Tviteru.

Američki mediji prenose da Stana i Nejt nisu razgovarali van seta. Međutim, Stanin predstavnik za odnose s javnošću to demantuje i navodi da ona nije imala “apsolutno nikakav problem” sa Filionom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.