U trendu

Strahovit prasak: Pijana vozačica na kružnom toku vozi pravo (video)

Mirno jutro u Long Beachu u Kaliforniji prekinuli su prasak i lomljava. Za volanom BWM-a M4 bila je pijana Marisela Ovale (27).  Dolaskom do kružnog toka nastavila je voziti pravo. Pogodila znak i iščupala kamen iz zemlje težak 150 kilograma, koji se otkotrljao niz ulicu i udario u parkirani Kamaro, prenose mediji.

Nesreću je snimila kamera i pravo je čudo kako niko nije stradao.

Angel Ruiz živi odmah uz taj kružni tok. Parkirao je svoj crni Camaro koji je oštećen nakon što se kamena gromada od 150 kilograma zabila u njega. Ona gromada koja je držala saobraćajni znak. Vozačica BMW-a prošla je kroz taj znak.

Car Goes Airborne After Slamming Into Boulder

This is by far the wildest video you'll see out of SoCal today.A DUI driver in a BMW slammed into a traffic circle at high speed and flew in the air. http://4.nbcla.com/U2djNnt

Gepostet von NBC LA am Donnerstag, 13. Februar 2020

– Čulo se poput bombe. Istrčao sam i odmah da vidim kako je vozačica. Potom sam vidio uništenje koje je izazvala – rekao je Ruiz.

Na sreću, u to veme nije bilo automobila, a ni pešaka. Marisela nije povređena, uhapsili su je pod sumnjom da je vozila pijana i odredili kauciju od 30.000 dolara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.