U trendu

Sud presudio u korist svinja

Lusi, Lili i Oliver, tri svinje koje žive u Gizbornu, severno od Melburna, na sudu su izborile pravo da ostanu kod kuće. Naime, susedi su se žalili na životinje koje su bile previše bučne i smrdljive. Smrad i buka nisu smetali njihovim vlasnicima, bračnom paru Park, koji krupne životinje čuva kao kućne ljubimce. Pošto sa komšilukom nisu mogli da se sporazumeju, stvar je došla i do suda.

Tri srećne svinje imaju inače i svoju kućicu, fino uređenu, sa dušecima i prekrivačima, pa čak i televizorom, koji rado gledaju. Često ušetaju i u kuću gazde i gazdarice, a jedna od svinja, Lusi, voli da sa njima i spava. Kada legne u naš krevet, jedno od nas mora da se premesti na kauč, jer je Lusi prevelika. Iako glasno diše i hrče, to mi ne smeta, jer sve to radi i moj muž – kaže Megi Park, koja je posle povoljne presude izjavila da je „srećna kao prase u blatu“.

Što se tiče tvrdnji da su naši ljubimci previše bučni, to nije tačno – dodaje ona – ponekad počnu da grokću kada su gladni, ali uglavnom mirno leže i gledaju televizijski program. Da sudija nije presudio u njihovu korist, bračni par bi se odselio negde drugde, naravno zajedno sa Lusi, Lili i Oliverom. Ovako, ostaju u istoj kući, gde će živeti srećno i smrduckati i hrkati zajedno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.