U trendu

Svaki dan je kupovala 100 krastavaca, a onda su joj zabranili iako ima dobar razlog za to

Lisa Ferns, žena iz Velike Britanije pravi sokove za detoksikaciju kao deo svog biznisa, ali su joj zabranili u prodavnici da kupuje velike količine.

Lisa tvrdi da joj je zabranjeno da kupuje velike količine voća i povrća nakon što su joj zaposleni u jednom supermerketu zabranili da kupi 100 krastavaca u jednoj radnji.

Lisa kaže da svake nedelje kupuje ogromne količine krastavaca i da to radi već tri godine kako bi pravila sokove. Međutim, kada je jednom otišla u taj supermarket kao i obično, menadžer joj je prišao i sprečio da odnese sve krastavce, tvrdeći da kupuje previše voća i povrća.

“Idem stalno, već tri godine. Dolazim tamo u 10 ujutro jer mi treba da krastavci budu sveži, a zatim pravim sokove tokom dana. Ljudi me čudno gladaju kada sam u supermarketu i pitaju se šta radim”,  rekla je ona i dodala:

“Trebalo mi je 100 krastavaca. Menadžer je istrčao sa zadnje strane i rekao da kupujem previše voća i povrća i da ne mogu da kupim toliko. Nisu hteli moje pare pa sam rekla da ću ih odneti u drugu prodavnicu.”

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar