U trendu

Taksi, molim!

Policija iz države Mejn u Sjedinjenim Američkim Državama izjavila je da je lokalni provalnik uspeo da pobegne nakon izvršenog krivičnog dela – i to taksijem!
Neobični događaj odigrao se u gradu Južni Bervik. Zvaničnici iz policije izjavili su da je 29-godišnji Endru Geriš iz Sanforda pozvao taksi kako bi ga odvezao kući dok je policija tragala za njim uz pomoć pasa tragača i aviona pretraživača. Sve se desilo nakon što je ovaj čovek provalio u prodavnicu s profesionalnom golf-opremom koja se nalazila blizu poznatih golf-terena u toj oblasti.
Geriš je zadržan u pritvoru zbog optužbi za provalu, uz kauciju procenjenu na 5.000 dolara. Policija je izjavila da su Geriš i 17-godišnji mladić, koji mu je bio saučesnik u ovom krivičnom delu, pobegli pešice nakon što su policajci odgovorili na tihi alarm koji se nalazio u prodavnici opreme na golf-terenima.
Maloletni mladić uhvaćen je ubrzo posle bega, ali je Geriš uspeo da pobegne iako je policija u njegovo hvatanje uključila i K-9 jedinicu s psima tragačima i državni policijski avion. Potraga je okončana bez ikakvog uspeha.
Policija je priznala da je u jednom trenutku za vreme potrage Endru Geriš pozvao taksi koji ga je pokupio i odvezao u Sanford. Obimna i detaljna istraga kasnije je dovela inspektore do Geriša.
Bez obzira na spektakularno bekstvo, Geriš ipak nije uspeo da pobegne policiji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar