U trendu

Teoretičari zavere tvrde da je putovanje kroz vreme moguće, dokaz im je ovaj bizaran snimak

Teoretičari zavere počeli su da tvrde da je putovanje kroz vreme stvarno nakon što se pojavio snimak izvođača na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara 2008. godine, koji naizgled nosi AirPod bežične slušalice. Olimpijske igre su po prvi put u istoriji održane u Kini i Pekingu pre 15 godina. U sklopu tradicionalne ceremonije otvaranja, nekoliko izvođača se popelo na pozornicu kako bi zabavili svet i pokazali zemlju koja će uskoro biti u fokusu miliona ljudi širom sveta.

Snimak Igara 2008. godine koji je nedavno postao viralan, ponovo se pojavila 15 godina nakon samog događaja. A neki su gledaoci primetili da se čini da jedan izvođač posebno nosi AirPod bežične slušalice. Ipak, teoretičarima je problem što su AirPods puštene u promet 2016. godine – osam godina nakon Olimpijskih igara.

@yessirbrother

you know I was just appreciating the Beijing opening ceremony until #timetraveler #government #cinematics #WhatWouldHarleyDo #selflove #fyp #foryou

♬ original sound – Justin

Žestoka rasprava

„Mislim da sam ipak pronašao pravog putnika kroz vreme“, ispričao je TikTok korisnik yessirbrother objavivši klip. „Olimpijske igre u Pekingu, 2008. Ovaj tip je ipak dobio AirPods. Kina mora da objasni.“ Drugi gledalac je dodao: „To je ludo… niko drugi nema AirPod.“

Izvođač, koji se može videti na službenom YouTube kanalu Olimpijskih igara u celovečernjem filmu ceremonije, izgleda kao da nosi dugački, beli, plastični predmet u desnom uhu dok su izlazili na pozornicu. Iako nije jasno što zapravo nose, situacija je zanimljiva. Neki su gledaoci, međutim, brzo odbacili tvrdnju svojim teorijama.

„Bluetooth slušalice su postojale mnogo pre pojave AirPodsa“, „Ovo nije tačno. Slušalice imaju žicu, ali je tanka i slika je loša pa se ne vidi“, tvrde neki korisnici u komentarima i u pravu su jer su bežične slušalice izumljene 2004. godine, prenosi Klik.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar