U trendu

Test ličnosti: Ono što prvo vidite na slici otkriva kako se ponašate u ljubavnim vezama i gde obično grešite

Kada prođe početni period veze, obično se pojave prvi problemi. Naravno, svaki par ima nesuglasice, a da li će veza opstati zavisi, pre svega, od toga koliko su „obe strane“ angažovane.

Svako ima svoje vrline i slabosti na ljubavnom polju, a pomoću ove slike Olega Šuplijaka možete da saznate u čemu vi najčešće grešite.

Pogledajte donju sliku i upamtite koji ste detalj prvo zapazili.

Šta vaš odgovor otkriva, možete da saznate u nastavku.

Figura sa kapuljačom

Ma koliko da ste zaljubljeni, vaše veze često doživljaju krah zbog vaše preke naravi.

Svako se povremeno naljuti ili iznervira, ali moguće je da vi znate da preterate u takvim situacijama.

Ne zaboravite da rečima možete da povredite „drugu polovinu“. Pokušajte da izbrojite do deset pre nego što u afektu izgovorite nešto što će voljena osoba doživeti kao uvredu preko koje neće moći da pređe.

Lice Mona Lize

Ako ste na slici prvo uočili lice Mona Lize, vi često preterano romantizujete život.  Zato i nije čudo što se često razočarate.

Život je pun lepih momenata i sitnica u kojima možete da uživate, ali vaša očekivanja su ponekad previsoka i zato realnost može lako da vas razočara. Ne trudite se da budete savršeni, niti da tražite od „druge polovine“ da bude savršena – to postoji samo u bajkama.

Lice starijeg muškarca

Ako ste prvo primetili lice starijeg muškarca, to otkriva da se vi verovatno plašite sukoba i izbegavate ih.

Vama svaka svađa deluje strašno i sve biste učinili samo da je izbegnete. Međutim, komuniciranje sa partnerom o problemima je neophodno kako bi veza mogla da napreduje i da se razvije.

Čovek sa dugom bradom u desnom delu slike

Ako ste prvo ugledali muškarca sa dugom bradom, vaša tajna slabost u dugoročnim vezama jeste manjak samopoštovanja i samopouzdanja.

Ne možete da imate potpuno poverenje u svog partnera, čak iako vam on nikada nije dao povod za sumnju.

Čovek koji sedi na kamenu u daljini

Vaša slaba tačka u vezama je to što često imate tendenciju da se izolujete i ohladite od partnera.

Sebe nazivate introvertom, ali istina je da se ponekad preterano udaljite i od svojih najbližih, čija vam podrška mnogo znači.

Naravno, potrebno je povremeno posvetiti neko vreme sebi, ali ako želite da vaša emotivna veza uspe morate je negovati i pokazati „drugoj strani“ koliko vam znači. Kvalitetno vreme koje provodite zajedno može značajno da popravi odnos.

(Telegraf.rs)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar