U trendu

Test podsvesti otkriva šta vam je potrebno za sreću: Prvo što vidite na ovoj slici nosi važnu poruku

Odabir simbola na ilustraciji otkriva za čim vaša duša čezne

Ova slika Salvadora Dalija poslužila je psiholozima kao svojevrsni test ličnosti pomoću kog svako od nas može da zaviri u svoju podsvest i spozna koji je „komadić koji nam nedostaje“ da bismo bili srećni.

Pogledajte sliku i odaberite simbol koji vam je privukao najviše pažnje.

1. Leptiri

Izgubili ste nadu, a upravo vam je ona potrebna da biste mogli da se pridignete iz apatije i uzmete svoj život u svoje ruke.

Na duši nosite mnogo rana i razočaranja u ljude kojima ste bezgranično verovali, a oni su vam u ključnim trenucima okrenuli leđa. To vas i dalje tišti i izjeda.

Ono što je bilo u prošlosti, neka tamo i ostane. Ustanite, otresite prašinu sa sebe, podignite glavu i odbacite negativna uverenja da bi u vaš život ušle promene koje toliko priželjkujete.

2. Brod

Maštate o promeni posla ili o većoj podršci unutar firme kako biste dobili nove kreativne ideje koje će vas inspirisati da postignete bolje rezultate.

Imate utisak da već dugo „tapkate u mestu“ i tavorite, jer niste okruženi ljudima koji bi vas podstakli da date svoj maksimum. Ujedno, uvereni ste da se vaš rad ne ceni dovoljno.

Odvažite se i uradite nešto samostalno – to može da bude put ka ostvarenju poslovnog prosperiteta.

3. Oblak

U ovom periodu života najviše vam nedostaju ljubav, pažnja i nežnost. Na emotivnom planu ste pretrpeli velike gubitke i željno iščekujete kada će se pojaviti osoba koja će ostvariti vaše romantične snove.

Vaši emotivni kapaciteti su veliki, što vas u situaciji kada nemate sa kim da ih podelite čini osobom koja veruje kako nema sreće u životu. Jer, za vas je ljubav život, sve ostalo su prolazne stvari.

Ipak, da li ste ikada razmišljali o tome da su vaši kriterijumi previsoki ili ste stvorili idiličnu sliku „druge polovine“?

Zapitajte se kakvu osobu želite pored sebe i razmislite da li ste skoro upoznali nekoga ko bi mogao da vam parira na emotivnom planu. Verovatno ćete se iznenaditi kada shvatite da ste neke ljude olako odbacili, jer ne ispunjavaju vašu viziju idealne osobe za ljubav.

4. Ljudi

Grupa ljudi u desnom uglu slike simboliše vaše nestrpljenje u svim segmentima života. Sve biste želeli sad i odmah, iako ste svesni da je tako nešto teško ostvarljivo.

Za vas je vreme najvrednija kategorija. Ipak, da bi vam se želje ispunile, morate da budete malo strpljiviji i da shvatite da za sve u životu postoji pravi trenutak, piše Telegraf.rs.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.