U trendu

„To nije riba, to je moja tašta“: Urnebesni komentari na zastrašujući prizor iz mora

Tiktokerka Franki Nikole nikad se ne kupa u rekama. U moru je uočila izgledom prilično zastrašujuću ribu, a kako ne bi sve ostalo samo na rečima, odlučila je snimiti da prizor snimi i podeli s celim svetom.

@frankie_nickole

He’s starting to grow on me a little 😏 #dorkfish #sheepshead #fishwithteeth #weirdo #DontQuitYourDaydream #UltaSkinTok #foryou #foryourpage

♬ Originalton – ❤️‍🔥cardi❤️‍🔥b❤️‍🔥

Njen snimak pregledan je na TikToku 34.8 miliona puta i mnogi su se zgrozili izgledom ribe koju je uočila. Baš kao ni Franki, nisu imali pojma o kojoj je vrsti reč pa su krenuli da zbijaju urnebesne šale.

„Dori na odvikavanju“, „To nije riba, to je moja tašta“, „Ona je samo Britanka, ne brini“, „Ima lice koje samo majka može da voli“, „Mislio sam da moja bivša ne zna da pliva“, nanizale su se komične ideje.

Ipak, Franki je dobila odgovor na svoje pitanje i od jedne osobe saznala da je reč o ribi koja se zove ovčja glava. Može da naraste do 89 centimetara i teži i do 10 kilograma. Posebna je upravo po svojim zubima koji liče na ljudske, a stanište joj je uz atlantsku obalu SAD-a.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.