U trendu

Trik koji je oduševio 22 miliona ljudi: Evo kako ćete iskoristiti i poslednju kap kečapa u boci

Mnogi se iznerviraju kada znaju da je boca kečapa pri dnu, ali nikako da istisnu tih zadnjih 10-ak kapi iz nje pa jednostavno odustanu i bace je.

Ipak postoji trik za iskorišćavanje i poslednje kapi kečapa iz boce, a koji je pokazala tiktokerka Kejsi Riger . Njen snimak postao je ubrzo viralan prikupivši više od 22 miliona pregleda i 2.3 miliona lajkova.

@caseyrieger

or could always just buy a new bottle but 🤷‍♀️ #ketchup #heinz #lifehack

♬ original sound – Casey Rieger

„OK, videla sam da neko ovo radi na TikToku i mislila sam da je genijalno, pa ću pokušati“, rekla je na početku svog videa.

„Kad poželite da iskoristite i poslednju kap kečapa, većina ljudi udari bocu dlanom“, nastavila je Riger, dodajući da postoji još jedan, bolji način. Odmakla se korak od svoje kamere i nastavila da vrti rukom u smeru suprotnom od kazaljke na satu dok je držala okrenutu bocu kečapa.

Riger je zamahnula bocom sedam puta, a zatim je pokazala pratiocima kako je ovim potezom gurnula sav sadržaj niz usko grlo boce.

„Ne znam šta sam tačno očekivao… Ali ovo nisam“

„Koliko je to cool, zar ne? Kako je cool?“ upitala je svoje pratioce, a mnogi su priznali kako nisu znali za ovaj trik. Međutim, bilo je i onih kojima je njen video bio urnebesno smišan.

„Verovatno bih zaboravio da proverim poklopac i prefarbao bih svoju kuhinju kečapom”, napisao je jedan tiktoker, a drugi dodao: „Sto posto bih iščašio rame.“

„Ne znam šta sam očekivao… Ali ovo nisam“, napisao je treći, a četvrti se nadovezao: „Zamislite da vidite nekoga da ovo radi u restoranu.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (4)