U trendu

Trik sa kafom im spasio brak: Sada im cvetaju ruže, a bili su na pragu razvoda

Istina je da mnogi od nas piju kafu na početku dana kako bi nas razbudila i kako bismo „otvorili oči“. A da li ste znali i da kafa može da vam spasi brak.

Naime, Eston Simonds iz Australije na društvenim mrežama je podelila snimak o pomenutom triku i upravo se „kune“ u kafu i njena svojstva odnosno triku koji ona naziva „promena igre u vezi“.

Ona predlaže da odvojite pet minuta dnevno, preporuka je da to bude ujutru dok pijete kafu, kako biste komunicirali i uspostavili jaču konekciju sa partnerom, piše „Metro“.

– Počinjemo sa otvorenom komunikacijom o tome kako se oboje osećamo u emotivnoj vezi ali i šta osećamo unutar nas samih. Namera je da slušate i naizmenično delite makar jedan zajednički minut – rekla je ona.

Priznaje da je ovaj jednostavan trik promenio putanju njenog braka. Eston je objasnila da su ona i njen suprug Adam bili na pragu razvoda i da između obavljanja kućnih poslova nisu stizali da provode zajedničko vreme. Kada je bilo vreme za razgovor, ticalo se plaćanja računa. I sve se tako odigravalo dok nisu otkrili trik sa jutarnjom kafom.

– Jutarnja komunikacija ne samo da je spasila naš brak, već je potpuno transformisalo i našu vezu. Zajednička petominutna pauza za kafu je mnogo više od samog kofeina. To je dnevna doza povezanosti, dubok razgovor ali i zabavan način da dođemo do istih tema – priznala je Eston.

Da li vi pijete prvu jutarnju kafu sa partnerom?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.