U trendu

Tviterašima prekipelo: žele zabranu „Nemanjića“ (foto)

Serija Nemanjići – rađanje kraljevine ušla je u svoju osmu epizodu, ali, umesto da se kvalitet scenarija poboljšava, kako je to ranije najavljivano, gledanje ovog televizijskog „ostvarenja“ postaje sve mučnije i neprijatnije.

Čini se da su i gledaoci izgubili strpljenje, pa su komentari na društvenim mrežama sve oštriji, a nezadovoljstvo sve jače, ne samo zbog očigledno protraćenog budžeta od tri miliona evra.

Osma epizoda pod nazivom „Kod Kulina bana“ najpre je izazvala šok publike zbog scene kada Stefan Nemanjić na svom putu za Bugarsku, videvši da mu se verna sledbenica Raška (inače izmišljen lik) izgubila počeo da viče:

-Raška? Gde si bila, šta si radila – pitao je prognani vladar.
-Piškila, čoveče – odgovara Raška.

Malo je reći da je publika ovom scenom vrlo razočarana pa su usledili uvredljivi komentari na račun autora serije.

U epizodi se pojavio i lik pokojnog Bogoljuba Mitića, svima poznatog u ulozi Đoše Mada je sahranjen 23. juna 2017. godine,srpski glumac „vaskrsao“ je u osmoj epizodi serijala „Nemanjići rađanje kraljevine“. On je zaigrao ugljara, koji ruča cicvaru, nekoliko vekova pre nego što je kukuruz donet u Evropu.

https://twitter.com/vrhvetren/status/980517822827843584

Najzad, u jednoj od scena, jasno se vide krave obeležene ušnim markicama koje su u Srbiju uvedene pre nekoliko godina po zahtevu Evropske unije.

Što je mnogo mnogo je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.