U trendu

U ovom selu ljubav se vodi na svakom koraku

Stanovnici engleskog sela Fleksli pre tri godine mislili su da je festival „Swingfields” koji je tih dana organizovan tek jedan u nizu muzičkih festivala, ali su veoma pogrešili.

Iako jeste bila reč o festivalu sa muzikom, posetioci koji su došli u njihovo seoce imali su samo jednu stvar na umu – seks.

Krajem juna u Fleksliju će se održati četvrti u nizu „Swingfields” festival koji je do sada prerastao u najveće orgije u Evropi, možda čak i na svetu. Očekuje se dolazak više od 700 ljudi, uglavnom parova. Ulaznice za bračne parove koštaju oko 30.000 dinara, dok pojedinačne cene variraju – za devojke 16.000 dinara, a za muškarce 24.000.

Osim ulaznice, svaki posetilac mora da priloži zdravstvenu dokumentaciju da je zdrav. Osim u seksu, moći će da uživaju u saunama, vrućim kupkama, radionicama i koncertima.

Stanovnici Fleksija prošle godine su protestovali zbog festivala, pa su očekivali da ove godine neće biti održan. Na njihovu žalost, organizatori najavljuju da će događaj biti veći nego ikada. Osim glasne muzike, seljanima je smetalo i donje rublje koje su mesecima kasnije pronalazili na svojim poljanama, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.