U šta se to pretvorila Meg Rajan? (foto, video)

Godinama je važila za jednu od najlepših holivudskih glumica, ali Meg Ryan je u želji da što duže izgleda mlađe, operacijama uništila svoju lepotu. Meg, koja se proslavila ulogama u romantičnim komedijama, na dodeli nagrada Toni šokirala javnost novim izgledom.

Foto: Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

Lice joj je izgledalo podnadulo, a usta natekla, pa se pretpostavlja da je pre dodele bila „na ulepšavanju“. Tako su i nju zadesila poređenja sa likom Džokera iz filma o Betmanu kao i mnoge njene slavne kolege. Iako je Meg godinama zagovarala prirodan izgled i pričala kako voli proces starenja, prema viđenim fotografijama ne bi se reklo da je to tako.

Thank u to the Tony Awards for making me smile for the first time all day. #yes #youvegotmail #frenchkiss #kateandleopold #sleeplessinseattle #joevsthevolcano #yesjoevsthevolcano #americanroyalty #icon #megryan #ineededthis #wealldo #instagood #megdontbesuchastranger

A photo posted by Brian Strickland (@brianstrickland10) on

Ako je suditi prema komentarima na društvenim mrežama, mnogi joj zameraju što je preterala sa plastičnim operacijama.

Deset godina bila je u braku sa Denisom Kvejdom, a u vezi je bila i sa muzičarem Džonom Melenkampom i sa glumcem Raselom Krouom.

Ostavite komentar

Ostavite komentar

Oznake