Uništavanje dokaza

Tinejdžer iz Severne Karoline optužen je da se poslužio bananom prilikom pokušaja pljačke.
Ova priča dolazi nam iz grada Salem, iz države Severna Karolina, u Sjedinjenim Američkim Državama.
Predstavnici vlasti navode da je tinejdžer iz Severne Karoline koji je pokušao da opljačka prodavnicu bananom pojeo istu tu bananu pre nego što je policija došla na lice mesta.
Zvanični predstavnici vlasti iz grada Salema kažu da je ovaj 17-godišnjak, po imenu Džon Svala, držao bananu ispod svoje majice kada je ušao u prodavnicu. Pri tom je rekao da ima pištolj i zahtevao novac od prodavca.
Bobi Rej Mejb, vlasnik prodavnice, izjavio je da su on i još jedan kupac koji se zatekao u radnji skočili na Džona Svalu, uspeli da ga savladaju i držali ga dok nisu stigli predstavnici policije. Bobi Rej Mejb je rekao i da je tinedžer pojeo "oružje", to jest bananu, dok su čekali na dolazak policije.
On je dodao da su policijski narednici slikali koru od banane kao dokaz da je banana ipak postojala.
Predstavnik za štampu iz kancelarije okružnog šerifa, Bred Stenli, izjavio je da su policajci zbijali šale kada su Džona Svalu optužili za krivično delo uništavanja dokaza.
Džon Svala je optužen za pokušaj oružane pljačke. Zvanični predstavnici iz zatvora kažu da on još uvek nije angažovao advokata koji će ga braniti na suđenju.