U trendu

Upoznajte se sa samim sobom

Ko si ti? Ovo je, verovatno, najteže pitanje koje bi neko mogao da vam postavi, skoro isto tako komplikovano kao i: U čemu je smisao života? Iako od ovakvih pitanja možete da dobijete glavobolju, ne postoji ništa interesantnije od rešavanja testova, koji će vam, makar delimično, razjasniti vašu ličnost, ciljeve, afinitete, karakter, strahove.

Emode.com je sajt koji nudi upravo to: testove, testove i samo testove. Naravno i rezultate koji vam otkrivaju da li ste pesimista ili optimista, sujeverni ili ne, idealista ili realista, koliko ste skloni stresu, a koliko flertovanju, da li vam je bitnija ljubav od seksa.

Niste sigurni da li je posao kojim se bavite baš onaj pravi, onaj koji vam najviše „leži“? Ili se pitate sa kakvom biste se to osobom slagali u ljubavnoj vezi ili bračnoj zajednici? Možda niste sigurni da li se hranite pravilno i da li vaš stil života odgovara vašoj ličnosti? Ako biste želeli da saznate odgovore na neka od ovih pitanja, ako ste spremni za testiranje i ako ste jedan/jedna od mnogih koji izjavljuju da su testovi glupost, ali ne propuštaju priliku da reše baš svaki sa kojim se susretnu, Emode.com je prava lokacija za vas.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.