Ups: Doživeo nesreću, u posetu mu stigle devojka i ljubavnica (video)

Muškarac koji je doživeo saobraćajnu nesreću i završio u bolnici verovatno nije mislio da ga čeka nova nezgoda. Naime, u posetu su mu došle devojka i ljubavnica, koje su se posvađale u bolničkoj sobi.

Dogodilo se to navodno u Tampi, a snimak je objavljen na Instagramu i Tviteru pa se ekspresno proširio društvenim mrežama. Devojka u crnoj majici koja sedi na krevetu navodno je devojka povređenog, piše Mirror.

Dok se devojke raspravljaju, medicinsko osoblje stoji sa strane i sve gleda u čudu, a u jednom trenu neko je zapjetio da će pozvati obezbeđenje. Tad se umešala žena koja je devojku u beloj majici izvukla iz sobe.

Dok su se devojke svađale, povređenom se stanje pogoršalo, a medicinska sestra viknula je kako je srce počelo da mu kuca jače. Neki korisnici društvenih mreža prepoznali su sličnost sa scenom u seriji „Big Little Lies“ u kojoj oženjenog muškarca u bolnici posete supruga i devojka.

2 komentara
  1. Sunci

    A bogme..ja bi ljubavnici fino oslobodila mjesto i adio..pa fino neka on tu ljubavnicu opet dovede pred gotov cin kao sto je mene..recimo da san ja prevarena ..hihihi… Niko se ne mjenja nikada i amen..

  2. Blajbi

    I meni se to desilo jednom. Srecoim, nisu se svadjale u bolnici samo su se gadno gledale.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike