Urnebesni oglas za apartman u Hrvatskoj nasmejao celi region

Na Fejsbuku na grupi Apartmani Hrvatska pojavila se jedna objava koja je privukla veliki broj komentara i prilično nasmejala ljude.

Često se u grupama na Fejsbuku pojavljuju bizarne objave, zahtevi ili samo stavovi nekih članova, a ovog puta je posebnu pažnju privukla objava u kojoj se traži smeštaj na moru.

„Tražim smeštaj za sebe i za prijateljicu u nekom lepom smeštaju, 23.08-5.9 uz more s privatnom terasom gde možemo svirati violinu da ne smetamo drugim gostima. S pogledom na more. Želimo terasu sa cvećem a ne starim gvožđem pobacanim okolo što nas je prošle godine dočekalo. Po mogućnosti odmah uz more da nema stepenica i da je lagan ulaz u more. More mora biti čisto i na plazi da nema gužve, Parking mora biti obavezno za jedno auto i siguran od lopova po mogućnosti garaža. Cena do 500 evra jer je bolje da dobijete nešto nego da vam stoji prazno.“

Post je u samo nekoliko sati skupio 150 komentara. Naime, ljudi se zgražavaju zbog prohteva gospođe koja apartman želi da plati 38 evra po noćenju, prenosi B92.

„Ja bih tebi dala 500 evra samo da ne dolaziš“, „Da sam hleba gladna ne bih vam iznajmila samo zbog vaše arogancije. Može vas sram biti da tražite apartman za te uslove po toj ceni“, „Rentaj za 500€ kombi sa tovarnim prostorom i svirajte vas dve violinu dok vam zubi ne utrnu. I gledaj to sa pozitivne strane platićeš još manje nego tih 500€“ „Ma daj, ovo mora biti neka provokacija i šala“

Ovo su samo neki od komentara u jednoj od najpopularnijih objava u ovoj grupi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.