Vatrene rogonje

Kako prepoznati žene u znaku Ovna? Lako, tako bar tvrde iskusni astrolozi. Ako se zanemari njihova čednost i ženstvenost kojom zrače, u oči prvo upada njihova zdrava i snažna figura i savršena građa. Ovnovi imaju oštre crte lica i izražene jagodice, jake obrve i izuzetno lep ten. Najbolje im pristaje sportska odeća jarkih boja.

Njihov entuzijazam i razvijen osećaj za avanturu čini ih omiljenim u društvu. Ono što misle to i govore. Puštaju da se događaji odigravaju svojim tokom, ali kada dođe trenutak, preuzimaju komandu i veoma lako ovladaju situacijom. Toliko o dobrim osobinama, međutim, Ovnovi imaju i loše strane. Vole da zapovedaju i da kinje druge ljude. Nestrpljivi su i lakomisleni. Uz sve to, ne primećuju kada nekoga uvrede. Detinjasti su i sebični i mnogo puta idu bukvalno glavom kroz zid da bi ostvarili često nestvaran zamišljeni cilj. Nemaju puno razumevanja za druge i definitivno nisu ličnost koja bi mogla nekog da uteši, a naročito nekog da sasluša.

Što se tiče njihovog ljubavnog života, mnogo polažu na fizički izgled partnera i zbog toga se lako zaljubljuju, a još lakše odljubljuju. Duhovnost ih ne zanima baš mnogo i skloni su gubljenju vremena sa partnerima koji im uopšte ne odgovaraju. Za osobu koji im se dopadne ubrzo sazna ceo svet, jer ljubav svog života odmah objavljuju na sva zvona. Oni su harizmatične ličnosti koje okolinu ne ostavljaju ravnodušnom. Kroz život Ovnovi idu petom brzinom i teško ih je zaustaviti.

Muškarci Ovnovi mnogo traže, zanovetaju, šefuju i misle da sve mogu. Sebični su, detinjasti i uskogrudi. Nikad ne ostaju dužni i ne sakrivaju bes. Ako proceni da je već dugo voleo, odlazi bez razmišljanja.

Ovnovima su omiljene sve jarke boje, a naročito crvena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.