U trendu

Večita deca

Dvolični su, nestalni, bezbrižni i neuhvatljivi. Naravno, reč je o Blizancima.

Žene Blizanci su tipičan tip žene deteta – ljupke su i imaju dečji izraz lica. Međutim, iza tog izraza krije se oluja i tajfun. Vitke su i tanane, a najbolje na njima je njihov razvijeni misaoni centar. Žive život do maksimuma.

Dobra osobina Blizanaca je to što imaju smisla za humor; to je istovremeno i njihova najizraženija osobina i baš zbog toga ih ljudi jako vole. Umeju lepo da pričaju, naročito da prepričavaju, a drugima daju uglavnom razumne savete. Žene Blizanci su pametnice u pravom smislu te reči i zato su uvek poželjni sagovornici. Uživaju da im se nešto događa i da svoje prijatelje uključe u to.

Loša osobina im je pre svega ta što su povremeno dvolični i nisu osobe od poverenja, jer ako im neko u neznanju kakvi su poveri neku svoju tajnu, vrlo brzo će shvatiti da je bilo pametnije da je sve objavio na televiziji uz dodatne pikanterije. Blizanci su polovični, nestabilni, često im je dosadno i teško zadržavaju pažnju na jednoj stvari. Menjaju mišljenje brže nego semafor boje. Nisu baš preterano odani i vole i da slažu ponekad.

Kad je reč o njihovom ljubavnom životu, vole flert, vole da su voljeni, i to po mogućstvu da imaju više obožavalaca. Očigledan šarm raspamećuje njihove prijatelje, jer im smeta flertovanje sa njihovim momcima ili devojkama. Blizanci ne vole okove u ljubavi; više vole stabilne i po mogućstvu kraće veze u kojima uzimaju samo ono što njima treba. Nikako ne priznaju samo jednog partnera.

Muškarci Blizanci moraju stalno biti u centru pažnje, izloženi oku javnosti i naprosto ih je šteta držati u pozadini. Oni su jednostavno neodoljivi. Sipaju komplimente, obožavaju a onda posle svega – nestaju. Da bi se ovakav dečko zadržao, devojka mora biti inteligentna, zabavna i „operisana od ljubavi“.

Omiljena boja Blizanaca su sve nijanse žute.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar