Venčanje kao iz pakla: Mladoženja se surovo osvetio mladi pred gostima

Venčanje bi trebalo da bude najlepši trenutak u životu jednog zaljubljenog para. Tada će se, barem prema tradiciji, zavetovati jedno drugom na večnu ljubav i vernost i uploviti u mirne bračne vode. Ali neko reši da baš na venčanju istrese sav prljav veš supružnika, i onda stvari poprime sasvim drugačiji tok.

Donegal man tells shocking wedding story on Graham Norton show

VIDEO: A man who introduced himself as Sean from Donegal appeared on Graham Norton’s famous red chair last night to recount a hilarious tale of a friend’s wedding.Graham Norton’s red chair is where people take a seat and recount a bizarre tale. If Graham likes their story, he allows them to walk out, however if he didn’t find the tale up to scratch, he presses a huge red button sending the guest flying backwards off the chair!Sean said that while at a friend’s wedding, the groom got up to make a speech.During the speech, he asked everyone in the room to stand. He then asked all of his guests to turn over their red plate, and asked all those without a red dot at the bottom of the plate to sit back down – eight men were left standing.The groom revealed that he knew his new bride had slept with the eight men during their engagement, and then announced that he wants an annulment before walking out of the room.Are you Sean? We’d love to hear from you!

Gepostet von Donegal Page am Samstag, 15. Oktober 2016

S druge strane, ako ste na mestu mlade koja je u vreme dok je bila verena za svog izabranika, spavala sa osmoricom momaka i potom ih mrtva hladna pozvala na venčanje, ne možete da kažete da ste baš potpuno iznenađeni kada stvari eskaliraju na venčanju.

Celu priču ispričao je svedok sa venčanja, i to pred ogromnim auditorijumom – u emisiji „The Graham Norton Show“. Priča se odvija u Velikoj Britaniji, a momak po imenu Šon izneo je sve prljave detalje.

„Mladoženja je ustao i rekao svima da ustanu. Svatovi su ustali, a onda im je rekao da okrenu svoje tanjire. ‘Ako na tanjiru imate crvenu tačkicu, nastavite da stojite’, rekao je mladoženja“.

„Nakon ovog obrta, osmorica momaka ostala su da stoje“, priča Šon u emisiji. Svi su mislili da je u pitanju igra, a onda je usledilo mladoženjino objašnjenje.

„Dame i gospodo, ovo su muškarci koji su spavali sa mojom ženom dok smo bili vereni. Ovog trenutka idem da tražim poništenje braka“, rekao je mladoženja i išetao, prenosi Avaz.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.