Venčanje za pamćenje

Lopov koji je upao na venčanje uspeo je da ukrade novčane čestitke namenjene mladencima! Ma koliko zvučalo neverovatno, ipak je istinito!
Ova vest nam dolazi iz gradića Sejmur, u američkoj državi Indijana.
Policija u južnom delu Indijane traži čoveka koji je upao na venčanje i koji je pobegao sa žičanim kavezom u kome su bile čestitke pune novca i čekova koje je mladi par dobio na poklon za svoje venčanje.
Svedoci ovog pomalo čudnog događaja kažu da se jedan čovek koji je nosio majicu i kapu pojavio na svadbenom veselju koje je održano u čast Arona i Margaret Tomson Braun u gradiću Sejmuru.
Kreg Hejs, pomoćnik šefa policije, izjavio je da niko od gostiju i mladenaca ne zna ko je čovek koji ih je opljačkao.
Džojs Tomson, mladina majka, procenila je da je pljačkaš uspeo da pobegne sa 5.000 dolara. Naravno, svi su zgroženi zbog incidenta.
Margaret Tomson-Braun rekla je lokalnim novinarima da je veoma tužna što joj je pljačka upropastila dan venčanja, ali da će ipak pokušati da zapamti da su se svi jako dobro proveli.
Gosti na venčanju odlučili su da skupe nešto novca kako bi nadoknadili izgubljeno. Međutim, ono što su uspeli da sakupe iznosilo je oko 500 dolara. I nije baš neka zamena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.