U trendu

Video koji je postao hit na društvenim mrežama: Tragikomičan prizor iz GAK Višegradska

U viralnom video snimku koji je nedavno osvanuo na Instagramu, voditeljka Ana Mihajlovski je otkrila jedan od neobičnih načina kako supružnik može da dostavi tek porođenoj ženi neophodne stvari za higijenu u srpskim porodilištima gde su uslovi često neprikladni, prenosi nova.rs.

Kroz šalu i ironiju, Ana je pokazala kako se uz pomoć kanapa i kese, stvari mogu dostaviti kroz prozor, uprkos nedostatku higijenskih potrepština u bolnici.

Reakcije na ovaj video su bile raznolike, od šoka do smeha i potresnih ispovesti korisnika koji su podelili svoja iskustva iz porodilišta. Mnogi su se složili da je ova situacija simptom šireg problema u zdravstvenom sistemu, dok su drugi istakli snalažljivost kao pozitivan aspekt u nepovoljnim okolnostima.

Kroz ove komentare, internet zajednica je izrazila svoje razočaranje i frustraciju zbog nedostatka adekvatne podrške u porodilištima, dok su istovremeno podelili svoje priče o sličnim iskustvima. Ova viralna reakcija na video pokazuje potrebu za promenama u zdravstvenom sistemu i podstiče razgovor o unapređenju uslova za porodilje u Srbiji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.