Vilu iz snova na jezeru prodaje za 25$ onome ko ispuni jedan uslov (foto)

Kanađanka Ala Vagner raspisala je konkurs za najbolje pismo, a onaj ko pobedi na tom takmičenju dobiće na poklon kuću u blizini Kalgarija u Alberti vrednu oko 1,1 milion evra. Osim pisma potrebno je da se na njen račun uplati 25 dolara.

https://www.facebook.com/WriteALetterWinAHouse/photos/a.2272680266303390/2272116423026441/?type=3

Zainteresovani kandidati treba da napišu esej na temu na koji način bi preseljenje u bajkoviti dom na jezeru promienilo njihov život. Ukoliko ne prikupi dovoljan broj prijava, Kanađanka će od odustati od igre, a takmičarima vratiti novac. Konkurs je objavljen početkom januara i trajaće do aprila, prenosi Punkufer.hr.

Ukoliko ne bude dovoljno prijava do isteka roka, produžiće će ga do leta. Kanađanka koja je neuspešno pokušavala da proda luksuznu kuću s tri spavaće sobe na ovaj potez se odlučila jer želi da se odseli zbog lošeg zdravstvenog stanja. 

Ala Vagner smatra da je njena kuća idealno utočište za pisce i umetnike, zbog čega se i odlučila za ovaj potez. Esej je potrebno napisati na najviše jednoj stranici, 350 reči, a ostali uslovi konkursa se mogu saznati na njenoj stranici na Fejsbuku.