Vilu iz snova na jezeru prodaje za 25$ onome ko ispuni jedan uslov (foto)

Kanađanka Ala Vagner raspisala je konkurs za najbolje pismo, a onaj ko pobedi na tom takmičenju dobiće na poklon kuću u blizini Kalgarija u Alberti vrednu oko 1,1 milion evra. Osim pisma potrebno je da se na njen račun uplati 25 dolara.

My Story & Why I Love Where I Live:Being someone used to a cosmopolitan lifestyle, living in the country was doubtful…

Gepostet von Write a Letter, Win A House am Samstag, 5. Januar 2019

Zainteresovani kandidati treba da napišu esej na temu na koji način bi preseljenje u bajkoviti dom na jezeru promienilo njihov život. Ukoliko ne prikupi dovoljan broj prijava, Kanađanka će od odustati od igre, a takmičarima vratiti novac. Konkurs je objavljen početkom januara i trajaće do aprila, prenosi Punkufer.hr.

Ukoliko ne bude dovoljno prijava do isteka roka, produžiće će ga do leta. Kanađanka koja je neuspešno pokušavala da proda luksuznu kuću s tri spavaće sobe na ovaj potez se odlučila jer želi da se odseli zbog lošeg zdravstvenog stanja. 

Ala Vagner smatra da je njena kuća idealno utočište za pisce i umetnike, zbog čega se i odlučila za ovaj potez. Esej je potrebno napisati na najviše jednoj stranici, 350 reči, a ostali uslovi konkursa se mogu saznati na njenoj stranici na Fejsbuku.

1 komentar
  1. SMEŠNO

    Šta sve prevaranti neće smisliti da se naivni opelješe : neka joj se javi samo 10.000 navučenih gradjana, a verovatno će ih biti i mnogo više, ženska će na trik inkasirati 250.000 dolara. Prevarantskoj mašti nema kraja, a ovčice su tu da se navuku, – pa ko im je kriv kada hoće vilu za džabe.

Napišite komentar