Vlasnica kupila novu igračku zlatnom retriveru, a njegova reakcija je hit nad hitovima (VIDEO)

Toliko videa u kojima glavnu ulogu ima neki zlatni retriver nas je nasmejalo, da vi verovatno, baš kao i mi, smatrate da ništa novo ne može da nas iznenadi.

Ipak, zahvaljujući TikToku često demantujemo i sebe i svoje teorije, pa se to dogodilo i ovoga puta. A sve zbog nove igračke koju je dobio Kamper.

Kamper je, pogađate, zlatni retriver, a njegova vlasnica je odlučila da mu pokloni novu igračku, ali i da snimi njegovu reakciju.

„TikTok mi je rekao da kupim ovu igračku svom psu“ piše u videu u kojem vidimo plastičnu krabu kako maše „nogicama“.

I možda to ne bi bilo toliko zanimljivo da devojka, koja je video i snimila, krabu nije spustila na pod i da joj Kamper odmah nije prišao. Nakon što je onjušio svoju novu igračku, sačekalo ga je iznenađenje, jer je kraba, koja je do tada hodala u suprotnom smeru od njega, krenula da ide ka njemu.

Kako je pas, očigledno, pomislio da ga igračka juri, pa se i uplašio. Ipak, nije želeo odmah da odustane, pa se uputio ka igrački, ali je ubrzo završio na kauču, čim je ona počela ponovo da ide ka njemu.

Nakon toga je počeo da laje na igračku, a kada ni to nije pomoglo, za pomoć se obratio mački koja je igračku samo nezainteresovano posmatrala.

Ovaj video je ubrzo postao viralan i pregledan je više od 8.5 miliona puta.

@camperthegolden

its giving endless entertainment #camperthegolden #dogsoftiktok #petsoftiktok #goldenretriever #puppy #amazon #amazonfinds #dog

♬ Mission Impossible Theme (Movie Trailer Mix) – Dominik Hauser

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.