Vodene sanjalice

Osobe rođene u znaku Riba obično poseduju sanjivi, hipnotički ili pomalo neobičan i mističan pogled. Veliki su senzitivci i najčešće reaguju na osnovu svoje intuicije ili u skladu sa bojom svog raspoloženja; zato su i emotivne sanjalice. Evo još nekoliko reči o njima.

Ribe imaju izuzetno razvijenu i bogatu maštu, tako da svet oko sebe uglavnom doživljavaju na krajnje subjektivan način i u skladu sa svojim unutrašnjim potrebama. One raspolažu paletom čudesnih boja uz pomoć kojih odslikavaju svoje emotivno stanje i raspoloženje. Izuzetni su emotivci i veoma teško kontrolišu svoja osećanja. Susret sa njima protiče u emotivnom raspoloženju i zbog toga je ponekad teško odgonetnuti njihove misli, ali ne i njihova osećanja. Postoji komentar koji na dobar način ilustruje njihov senzibilitet, karakter, ćud i ponašanje, a on glasi: Ribe misle onako kao što osećaju. Međutim, nemojte zaboraviti da su ta osećanja povremeno veoma uzburkana i da je to ono što pravi haos u njihovoj glavi ili pometnju u komunikaciji sa bližom okolinom.

Ovaj znak krase izuzetno lepe osobine, kao što su plemenitost, empatija, nežnost, emotivna pažnja i veliko požrtvovanje za sve one koji su im bliski. Ribe su veoma podložne i povodljive u svemu što dotiče njihova osećanja. Nije tajna da su oni po svojoj prirodi veoma zaljubljivi, pošto je veoma lako pokrenuti njihova interesovanja i pažnju. Ponekad nemaju dovoljno hrabrosti da izraze svoje misli, a zatim da se suoče sa istinom ili da prihvate onu ružniju stranu života. Tada u njihovoj duši nastaje pravi emotivni košmar. Preciznije rečeno, veoma često koračaju na samoj ivici između sna i jave. Naravno, jedna od njihovih najvećih fantazija jeste ta da svoju životnu ili ljubavnu priču pretoče u ljubavnu bajku sa velikim hepiendom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.