Za kaznu muža poslala u prodavnicu sa nemogućim spiskom za kupovinu (foto)

Jedna je žena pronašla savršen način da se osveti suprugu koji se ceo dan izležavao na kauču dok je ona obavljala sve kućne poslove.

OMG my hubby has been lying on the couch all morning while I’m doing soooo much stuff so I finally got super annoyed and…

Gepostet von Baby Sideburns am Samstag, 23. März 2019

Blogerka Karen Alpert na svom Fejsbuk profilu Baby Sideburns objavila je spisak namirnica koje je njen suprug trebalo da kupi u prodavnici u koju ga je poslala jer joj nije pomagao oko spremanja i čišćenja. Ništa ne bi bilo neuobičajeno da nije reč o namirnicama koje zapravo ne postoje.

Mnogim muškarcima, čast izuzecima, problem je da u prodavnici pronađu i ono što koriste svakodnevno. Tako je Karenin suprug za zadatak dobio da kupi mleko sa 3 posto mlečne masti, jagode bez semenki, humus bez masnoća, pšenične krekere (one u plavoj kutiji), pavlaku koje nije kisela, dijetalno-dijetalnu kolu, sir koji tek treba da sazri i organski Pop Tarts (američki keks).

Da stvar bude još gora, isključila je zvuk na mobilnom telefonu da suprug ne može da je dobije dok po prodavnici luta tražeći nekiselu pavlaku. Svojom nemogućom listom blogerka je oduševila druge žene.

– Stvar je u tome da me suprug zove bez obzira na to po šta ga pošaljem, svaki put – napisala je jedna žena dok je druga komentarisala “da ona ne bi da bude tako zlobna prema svom mužu, ali da je smešan ovaj način osvete“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.