Zaradite na akcijama Apple-a sa ovih besplatnih 50 evra

Uključite se u trgovanje cenom akcija Apple-a i počnite da zarađujete na svetskoj berzi od svoje kuće u 3 jednostavna koraka:
1. registrujte besplatni FXLider nalog za trgovanje na linku ovde
2. verifikujte nalog i
3. automatski dobijate besplatnih 50 evra na svom FXLider nalogu sa kojima odmah možete da počnete da trgujete i zarađujete na svetskoj berzi.

Apple je 2015. godinu zatvorio prilično loše sa padom cene akcija od 7.7%, prvenstveno zbog pada prodaje novog iPhone-a. Loša 2015 . godina došla je kao iznenađenje nakon odlične 2014. godine u kojoj je zarada ove kompanije porasla čak 40%. Njegova trenutna tržišna vrednost je 590 milijardi dolara.

Ipak, bez sumnje investitori i dalje imaju pozitivan stav kada je u pitanju ova kompanija. Treba imati na umu da Apple pola svoje ukupne prodaje duguje samo jednom proizvodu (iPhone-u), koji se trenutno suočava sa oštrom konkurencijom iz godine u godinu. Sporo prihvatanje iPhone-a od strane prosečnog potrošača, kao i konstantno poboljšavanje Android operativnog sistema, glavne su prepreke i rizici za uspešno poslovanje Apple-a.

Ekonomisti očekuju pozitivnu promenu u 2016. godini, koju bi trebalo da donese uvođenje mesečne pretplate u visini od 32 dolara za prelazak sa starog na novi model telefona. Prelaskom na sistem pretplate potrošači će dobijati novi model svake godine, umesto svake druge, kako je ranije bio slučaj.

Pretplata bi mogla da učini da investitori počnu da posmatraju Apple kao Netflix, koji je takođe baziran na pretplati i čija se vrednost akcija tokom 2015. godine duplirala.
Mesečnu pretplatu prema preliminarnim procenama trebalo bi da prihvati oko 37% potrošača, što će učiniti veliku razliku kada je u pitanju vrednost akcija.

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u ceni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na finansijski leveridž i nose visok nivo rizika za Vaš kapital jer cene mogu brzo da postanu nepovoljne za Vas. Gubici mogu da premaše Vaše depozite i od Vas bi se moglo zahtevati da izvršite dodatne uplate. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i zbog toga morate biti sigurni da ste razumeli rizike, a potražite i nezavisan savet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, traženje niti transakciju u pogledu bilo kog finansijskog instrumenta. FXLider ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu ovih komentara niti za posledice koje iz toga mogu da proisteknu. Ne daje se nikakvo uveravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Sledstveno tome, svako lice koje postupi prema njima, čini to u potpunosti na sopstveni rizik.

(Sponzorisan tekst)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.