U trendu

Život na Aljasci iz ugla jedne devojke: Živi u kući bez vode, ide u WC bez vrata (VIDEO)

Loren Harst dala je na uvid svoj život u kolibi na Aljasci, gde temperature padaju i do -31 stepen Celzijusa. Na svom TikTok je objavila video koji je ubrzo postao viralan, a pratiocima je najzanimljivi bio način na koji odlazi u toalet.

Loren je objasnila da u njenoj kolibi na Aljasci nema tekuće vode, vodovoda uopšte, pa zbog toga donosi pune balone iz pomoćnog objekta. A kad ide u toalet – u objektu ne postoje vrata, što znači da se potpuno smrzava kad odlazi da obavi nuždu u zimskim mesecima. Dvorište je zatrpano snegom i neprestano mora da kopa puteljak kako bi mogla da ode do WC-a.

@explaurmore

Replying to @the_realbigrico Here’s a look into a day of chores when living in an Alaskan dry cabin #cabinlife #winter #alaska

♬ original sound – Lauren Hurst

Ona kaže da joj ne smeta što je veoma hladno, iako nije odrasla u snežnoj klimi jer je navikla na vlažnije vreme gde „hladnoća ulazi u kosti“, objašnjavajući da je suva hladnoća podnošljivija, prenosi direktno.rs.

Dodala je kako joj ne smeta što WC nema vrata jer u blizini nema ljudi ni životinja, te može da gleda u polarnu svetlost dok obavlja nuždu. Korisnici TikToka u komentarima su se utrkivali ko će prvi da ostavi komentar.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar