Žizel Bundhen: Nisam želela da postanem maćeha

„Želela sam da pobegnem od svega kada sam saznala da moj dragi, tada dečko, a sada suprug (Tom Brejdi), očekuje dete sa svojom bivšom“ – tako je opisala tadašnje događaje slavna manekenka Žizel Bundhen.

Bilo je to 2007. godine i tada to verovatno ne bi ovako otvoreno priznala javnosti, ali sada, kada je vreme odmaklo, a ona se u potpunosti uživela u tu ulogu, osetila je hrabrost da to ipak javno prizna.

„Znate i sami da ta reč maćeha odmah zvuči kao nešto ružno. Setimo se samo jedne od prvih maćeha za koje smo kao deca čuli- Pepeljugina maćeha – pa to su bile toliko negativne ličnosti da nema žene koja bi se htela naći u toj nezavidnoj ulozi.

Meni je to bilo izazovno iskustvo, jer, znate, o tome ne razmišljate kada počnete sa nekim da se zabavljate. Veza je savršena, ljubav cveta i taman kada pomislite da vam taj osećaj ništa ne može pokvariti, stiže vest da bivša sa kojom je prekinuo čeka njihovo dete. Prvo što mi je bilo na pameti jeste da pobegnem glavom bez obzira. Ipak sam ostala. Zbog ljubavi. Bilo je teško, bilo je trenutaka kada sam mislila da to jednostavno neću izdržati. Bilo je ponekad vrlo zbunjujuće za sve nas, ali sada, osam godina nakon, naša je veza super, a i njihov je odnos onakav kakav treba da bude.

Reč je o Tomovom sinu Džonu, kog ima sa svojom bivšom devojkom, glumicom Bridžit Mojnahan. Džon živi sa majkom ali brigu o njemu vodi naravno i Žizel, s obzirom da sa Tomom ipak ima dvoje zajedničke dece – Bendžamina koji ima pet godina, i dvogodišnju kćer Vivijen.

„Naravno da sam s Bridžit u dobrim odnosima. Nije baš da smo najbolje prijateljice ali često razgovaramo i dogovaramo se zajedno oko njenog sina Džona.“ – sve ovo Žizel je nedavno ispričala u emisiji CBC Morning u kojoj je promovisala svoju knjigu jednostavno nazvanu „Žizel“.

U emisiji je rekla i o kako se u životu često povodi za mudrim savetima svojih roditelja, a njen otac jednom joj je rekao kako kvalitet života vrlo često zavisi o kvalitetu odnosa sa drugim ljudima, što je savet koji joj je takođe znatno olakšao da pre osam godina prihvati situaciju u kojoj se našla.

A koliku ljubav oseća prema svom Džonu, često ističe i na društvenim mrežama pa je tako povodom njegovog osmog rođendana na Instagramu napisala: „Pre tačno osam godina rođen je ovaj mali anđeo. Srećan rođendan najboljem velikom bratu na svetu. Hvala ti što si u naše živote uneo toliko radosti i veselja!“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.