U trendu

Popijte ovo pred spavanje i UNIŠTITE višak kilograma!

Prekomerna težina i gojaznost jedan su od najčešćih problema u celom svetu. Hiljade ljudi pati od različitih zdravstvenih stanja uzrokovanih tim pitanjima, a neki su čak u životnoj opasnosti zbog preterane telesne težine.

Zato je vrlo važno da se rešite viška što je pre moguće. No, i naglo gubljenje težine može da dovede do brojnih zdravstvenih problema. Zato bi trebalo da budete vrlo pažljivi i izgubite težinu postupno, bez negativnih posledica za zdravlje.

Srećom, postoje neke metode koje vam mogu biti korisne, poput napitaka koji podstiču metabolizam i ubrzavaju mršavljenje. Namirnice koje su efikasne, a mogu se pronaći u svakoj prodavnici, jesu cimet i med. Ako počnete da ih konzumirate pre odlaska u krevet, u kratkom vremenu ćete otkriti neverovatne rezultate.

Sve što vam je potrebno jesu tri jednostavna sastojka: med, cimet i voda.

Za pripremu pića uzmite malu posudu i kuvajte vodu 4-5 minuta. Dodajte jednu kašičicu cimeta i kuvajte nekoliko minuta. Sačekajte da se voda ohladi, a onda dodajte dve kašike meda i sve dobro izmešajte. Trebalo bi da popijete ½ šolje ovog napitka pre odlaska u krevet i drugu polovinu ujutru na prazan želudac.

Med ima mnogo korisnih svojstava. Sadrži 22 aminokiseline i brojne vitamine i minerale koji pomažu u jačanju metabolizma. Ne samo da vam pomaže da izgubite težinu, nego i poboljšava zdravlje kardiovaskularnog sistema, smanjuje krvni pritisak i reguliše nivo holesterola u organizmu.

Osim što ćete izgubiti težinu i postati jači, vaše telo će biti zdravo i očišćeno od toksina. Preporučuje se da uz to održavate raznoliku ishranu koja uključuje različite vrste mesa, jaja, ribe, mlečnih proizvoda, svežeg voća i povrća, celovitih žitarica i mnogih drugih zdravih namirnica.

Nemojte zaboraviti redovno da vežbate i da se krećete. Kardio vežbe daće vam najbolje rezultate jer će vam pomoći da otopite višak masnoće i poboljšate svoje celokupno zdravlje, a kombinacija s vežbama snage pomoći će vam da tonirate mišiće i dobijete snažno i zdravo telo.

Ako pratite raspored i kombinujete ovaj napitak sa zdravom ishranom i redovnom telesnom aktivnošću, videćete iznenađujuće rezultate u roku od nedelju dana. Uz to, piće je potpuno sigurno za vaše zdravlje jer su svi sastojci prirodni.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar