U trendu

Čarobni napitak, naefikasnije i bez rizika za zdravlje skida za mesec dana 10 kg – bez dijete!

Borba sa gojaznošću veoma je aktuelna za mnoge. Međutim, mnoge dijete daju samo kratkoročne rezultate. Zbog toga mnogi nutricionisti smatraju da je potrebno pravilno gubiti težinu – bez iscrpljivanja.

Ovo se može postići ne samo kroz povećanje fizičke aktivnosti i uravnotežene ishrane, nego i zahvaljuijući vodi Sasi (Sassy), koja je danas veoma popularna širom sveta.

Njen tvorac je američka novinarka – Sintija Sas, koja između ostalog ima i obrazovanje dijetologa. Nakon porođaja, žena se suočila sa problemom gojaznosti, što je bilo njen podsticaj u pronalaženju univerzalnog načina za gubitak telesne težine i želja da pomogne svim ženama da se izbore sa ovim problemom.

Kao rezultat toga, ona je stvorila vodu, a kasnije i patentirala, kao jedan od najefikasnih dijetskih proizvoda sa kojim za mesec dana bez velikog napora, a što je najbitnije, bez rizika po zdravlje, možete osloboditi 10 -12 suvišnih kilograma!

Da biste pripremili vodu Sasi potrebno je:

  • 2l filtrirane ili prokuvane hladne vode, u koju ćete dodati:
  • 1 kašičicu izrendanog korena đumbira
  • 1 srednji krastavac isečen na kolutove
  • 1 limun isečen na kriške
  • 5-7 listova nane, sveže, ili 1 kašičicu sušene, koju možete pronaći u svakoj apoteci

Dobijenu smesu dobro promešajte i čuvajte u frižideru u staklenoj ili plastičnoj flaši. Pre upotrebe – voda mora da odstoji 8-10 sati u frižideru. Znači, pripremate uveče, a konsumirate narednog dana.

Svako jutro počnite ispijanjem vode sasi i pijte je u toku dana u malim porcijama, od ujutru do uveče. A uveče ponovo pripremite novu porciju vode sasi. Ovaj fantastičan napitak daje zadivljujuće rezultate. Pri tom nema nikakvih ograničenja u ishrani. Vodu držite u frižideru celog dana. Uzimajte, pijte i vraćajte.

Nema većih kontraindikacija u primeni ove vode, ali Sintija Sas je ne preporučuje ženama u trudnoći i periodu dojenja, kao i osobama koje boluju od gastritisa ili čira na želucu, zbog povečane kiselosti, i naravno, ljudima alergičnim na bilo koji sastojak vode sasi.

Najbolji rezultati mršavljenja postižu se kombinacijom sasi vode i fizičkih vežbi. U ovom slučaju, voda pomaže u oslobađanju suvišnih kilograma, a vežbe vraćaju mišićima i koži čvrstinu i elastičnost!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar