U trendu

Da li možete da se odreknete šećera na 14 dana? On je probao i nakon 10 dana došao do neverovatnog otkrića

Probajte da se odreknete šećera na 14 dana i otkrićete da ono što to sa sobom nosi će vas pozitivno iznenaditi

Verujemo da ste i vi verovatno među mnogima koji su slabi na slatkiše, a znamo da verovatno i vi nekada krišom od ukućana tražite po fiokama nešto slatko kako bi na trenutak podigli svoju energiju. Poznato je da konzumiranje slatkiša, posebno čokolade proizvodi hormon sreće, međutim stručnjaci neprestano upozoravaju da konzumiranje šećera ima i svojih negativnih posledica.

Ako ste čuli među kolegama ili prijateljima, a možda i onima sa kojima trenirate kako su odlučili da izbace šećer iz ishrane i to za početak na dve nedelje, onda ste verovatno čuli da su rezultati i više nego pozitivni.

Da bi ljudima koji i dalje sumnjaju u ovu tvrdnju, objasnio da je to zaista tako, Čun Jan Tiktoker iz Kine, odlučio je da sa svojim pratiocima ali i sa ostalim korisnicima ove mreže podeli svoje iskustvo sa apstinencijom od šećera.

Kako su dani bez šećera odmicali, momak je otkrio da se susreo sa neverovatnom transformacijom u svom organizmu. Prvi dan mu je bilo izuzetno teško da se odrekne toga i „mrzeo je život“ kako je naveo u svojoj objavi. Međutim odmah nakon toga dao je sebi mogućnost da pokuša i da će verovatno uspeti u tome. Iz dana u dan Jan je primetio manju želju za slatkišima te je u svakoj prilici kada mu je to bilo ponuđeno odbijao.

@chunyanofficial

10 low carb + low calories fruits you can add to your weight loss diet! P.S. I’m Looking for 5 Women – Who want to TRANSFORM and get HEALTHY from the inside out using my Permanent Fat Loss System ❤️ DM me ‘TRANSFORM’ #weightloss #weightlosstransformation #womenweightloss #health #diet

♬ original sound – Chun Yan – Chun Yan

Primetio je među prvim znacima da je manje naduven i to se odrazilo na njegovo lice, ravniji stomak ali i smanjeni apetit između obroka. Ukus hrane mu se kako kaže poboljšao i uživao je u obroku u potpunosti, piše Espreso.

Dok je konzumirao šećer primećivao je evidentan umor u poslepodnevnim časovima, dok je još uvek trebalo biti produktivan, a sada je to iščezlo.

Tiktoker je otkrio kako je izgubio kilograme što ga je posebno obradovalo i to je uvideo već 10-og dana apstinencije. Nakon toga dobio je mnogo više energije za vežbanje i aktivnosti te je primetio da je njegova koža mnogo čistija. Bio je primetno raspoloženiji i više je kako kaže uživao u životu.

Pratioci su se požalili kako je teško ovo sprovesti u delo budući da gotovo sve od hrane ima malo šećera u sebi. Takođe jedan od korisnika se požalio Janu kako je tek na drugom danu odvikavanja od šećera i da ima velike migrene, a Tiktoker ga je savetovao da istraje i da će to prestati vremenom a da je važno i da pije do 3 litara vode dnevno.

Takođe, jedna devojka je u komentarima potvrdila verodostojnost ovog Janovog iskustva otkrivši da ne jede šećer već četiri meseca i da je to zamenila prirodnim šećerom poput voća. Osim toga, smršala je, kako je rekla, čak 26 kilograma. Kako su se složili mnogi, borba je definitivno teška ali se isplati, jer su benefiti odlični.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.