Obratite pažnju: Trik za mršavljenje krije se u doručku!

Želite da smršate? Obratite pažnju na doručak.

Tvrdnja da je doručak najvažniji obrok je istinita. Za doručak treba dosta da jedete, a kasnije uzimajte manje porcije. Redovan doručak važan je i za zdravlje. Izbeći ćete srčana oboljenja, povišen pritisak i holesterol. Zašto je to tako? Stručnjaci tvrde da naš sistem za varenje najbolje radi ujutru. Neki veruju da ako jedemo noću telo gomila masne naslage, jer tada ne proizvodi dovoljno insulina koji bi krvni pritisak održavao stabilnim.

Preporuka

Do podne treba već da unesemo 30-35 posto dnevno preporučenih kalorija. Problem je što većina ljudi ujutru nije preterano gladna. I za to postoji rešenje. Možete dva puta da doručkujete. Svoju porciju podelite na dva dela i pojedite do podne.

Nije teško obratiti pažnju na doručak, a videćete da će rezultati biti odlični!

1 komentar
  1. Saša Marić

    Cela ova priča i nije baš najjistinitija. Neki će reći da lažem ali ja pričam iz ličnog iskustva pre 3 meseca sam imao 135 kilograma a danas imam 109 na moju visinu od 187 cm. Izbacite iz ishrane hleb testenine i gazirana pića i slatkiše u početku – makar prvih mesec dana , jedite najnormalnije bez prejedanja obrok na svaka 3 sata razmaka zadnji obrok napravite poslepodne između 17 i 19 časova , aktivirajte se malo , ne treba sada masovno da trenirate nego uzmite bicikli i vozite po desetak kilometrara dnevno šetajte pola sata i videćete učinak posle nedelju dana i sami , kako po zdravlje tako i na ceo organizam.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike