Ovaj napitak je pravo blago za organizam: 3 sjajne stvari će vam se desiti ako ga pijete svako jutro

Pravilno kuvani pirinač je vrlo zdrava hrana za telo, koja doprinosi koordiniranom radu svih vitalnih sistema, pruža telu potrebne hranljive materije, pa čak i produžava život!

Kada jedete pirinač, telo se rešava toksina – ova hrana ima neverovatnu sposobnost uklanjanja štetnih jedinjenja, vrlo blagotvorno deluje na funkcionisanje želuca i creva. Ali čak i vredniji proizvod od pirinča je pirinčana voda …

Pirinčana voda je prepuna hranljivih materija,zato je sledeći put popijte i uživajte u ove tri sjajne promene koje će vam se dogoditi!

Voda od pirinča je bogata ugljenim hidratima, što znači puno energije! Ljudskom telu su i te kako potrebni ugljeni hidrati za energiju, pa je čaša ove vode ujutro najbolji način da započnete dan. Takođe, možete da je pijete i kada osetite umor ili nedostatak energije.

Prava je riznica vlakana, pa je idealna za dobar rad creva. Osim toga, skrob iz nje podstiče razvoj korisnih bakterija u želucu, a ako budete imali pravilno varenje i regulisanu probavu, nećete imati ni problema sa viškom kilograma, prenosi Glossy.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.