U trendu

Srpski sok koji “diže iz mrtvih”: Pola čaše svaki dan i već za sedmicu videćete razliku

Ukoliko se osećate premoreno, pao vam je imunitet, nemate energije i depresivni ste, ovaj sok je idealno rešenje za vas

Ovaj sok se preporučuje ljudima koji imaju problem sa krvnom slikom ili sa slabim i lošijim imunitetom, ali preporučuje se svakome ko želi da obraduje svoj organizam nečim zdravim i nutritivno vrednim. Inače, ovaj sok, iz nepoznatih razloga često nazivaju “srpskim sokom”, ali svakako je najbitinije da sok od ove kombinacije namirnica povoljno utiče na naše zdravlje

Kažu da ovaj sok, čija je baza cvekla, bukvalno “diže iz mrtvih” i nije namenjen samo onima koji imaju zdravstvenih problema!

Ukoliko se osećate premoreno, nemate energije i depresivni ste, ovaj sok je idealno rešenje za vas. Sprema se veoma jednostavno, cela količina se pripremai odjednom, sipa se u staklene flaše (plastika nije preporučljiva) i čuva u frižideru.

Sastojci:

Jedan kg cvekle

jedan limun

1/2 kilograma šargarepe

tri pomorandže

tri jabuke

jedan kilogram meda

Priprema:

Sve sastojke jednostavno očistite i ubacite u blender. Dobićete sok crvenkaste boje, koji zatim možete da raspodelite po flašama (ili teglama, jer bi idealno bilo da ne stoji u plastici) i da čuvate u frižideru. Sok daje najbolje rezultate ako se pije ujutru, na prazan stomak, i to pola čaše. Iako u receptu stoji kilogram meda, vi možete da stavite i manje, jer kažu da i manja količina ima svoju funkciju.

Ukoliko budete pili ovaj sok svakodnevno, već za deset dana ćete osetiti neverovatnu promenu po pitanju energije, ali i raspoloženja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar