U trendu

Brza rešenja za lepši izgled (2)

Evo još nekoliko saveta o postizanju svežeg, lepšeg i privlačnijeg izgleda za nekoliko minuta.
14. Osvežite lice posle žurke. Proveli ste burnu noć i lice vam je naduveno i bez sjaja. Uzmite kesu smrznutog graška i držite je na licu 30 sekundi. Kesa će poprimiti oblik vašeg lica, a to će umanjiti crvenilo i naduvenost.
15. Izgledajte odmorno, iako to niste. Nabavite specijalni sprej za osvežavanje lica koji se prska u predelu oko očiju. Učinak je izvanredan.
16. "Šampon" za 10 sekundi. Ako nemate vremena da perete kosu, poslužite se sledećim trikom: uzmite sprej za kosu koji lagano učvršćuje i poprskajte masne krajeve svoje kose. To će maskirati realno stanje dok ne nađete vremena da se pažljivije pozabavite svojom kosom.
17. Ispravite kovrdžavu kosu. Zaboravite na peglanje koje oštećuje kosu. Danas postoje efikasni sprejevi u ovu svrhu.
18. Podarite svom licu sjaj sveće. Na vrhove jagodica nanesite sjaj za lice. To će vašem licu doneti misteriozno osvetljenje, a na ovaj način prekrićete i nesavršenosti lica.
19. Koristite osvežavajuće sprejeve. Sprej poznat kao prolećna vodica doprineće vašem svežem izgledu.
20. Ponekad budite u centru pažnje: nanesite dosta svog omiljenog jakog parfema. Neka vas svi zapamte po mirisu.
21. Ne uzimajte često pincetu. Ostavite gustoću svojim obrvama, tanke obrve više nisu u modi. Ako vam smetaju dlačice ispod osnovne linije, prekrijte ih puderom ili belom senkom. Kad vam obrve malo narastu, možete ih oblikovati na nov način.
22. Ako vam je uveče izašla bubuljica nasred lica, a očekuje vas važan dan kada treba da budete samouvereni i lepi, ne paničite. Imajte uvek klasični losion sa klindamicinom koji možete nabaviti u svakoj apoteci. Ne dirajte lice rukama, već ga očistite ovim losionom. Do jutra će problem biti rešen.
23. Neka vaše oko zablista. Nanesite liniju safirnoplavom olovkom za oči na unutrašnjost kapaka. Ova boja će učiniti da belina vašeg oka izgleda svetlije.
24. Pripremite blede noge za mini suknju. Nanesite na butine i listove toner za potamnjivanje kože u tankom sloju.
25. Neka vaš pogled bude dramatičan. Nanesite sloj maskare. Kada se osuši, četkicom nanesite lagani sloj pudera pomoću tufera. Potom dodajte još jedan sloj maskare. Svi će misliti da imate veštačke trepavice.
26. Za zdraviji izgled procvetalih krajeva, dok ne nađete vremena za šišanje, koristite silikon za kosu. Odgovara svakoj kosi i frizuri.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar