Morate ga imati: Bebi puder rešava gotovo sve probleme

Bebi puder ima mnogo širu primenu nego što je ona osnovna

Leči akne

Puder za bebe upija masnoću i isušuje akne, pa ih imate stavite ga preko noći, on će skupiti poru u kojoj je akna nastala i bukvalno isisati sadržaj iz nje. Možete da ga stavite preventivno i na celo lice, jer kada su pore na koži skupljene, manja je verovatnoća da će nastati bubuljice. Po istom principu možete da se rešite i masnih fleka na garderobi.

Može da zameni puder u kamenu

Retko ko zna da dečiji puder može da se koristi umesto kamenog pudera u prahu koji se nanosi kao završni sloj pri šminkanju. Umesto skupog pudera u prahu, kupite neki talk koji lepo miriše, poslužiće svrsi, a pri tom ćete i lepo mirisati.

Ističe trepavice

Ako koristite klasičnu maskaru, a želite da postignete dramatičan efekat, to ćete lako postići uz malo talka. Pre nanošenja maskare na trepavice nanesite tanak sloj talka i eto volumena očas posla.

Odložite pranje kose

Niko ne podržava neredovno pranje kose, ali svima nam se desi da jednostavno nekad ne stignemo da je operemo. Rešenje je opet čudotvorni multipraktični bebi puder. Pomešajte jednake količine praška za pecivo i bebi-pudera i nanesite na kosu. Deluje isto kao suvi šampon.

Da obuća ponovo zamiriše

Većina žena zna za trik da leti sipa malo talka u cipele koje se nose na bosu nogu, a da li ste znali da će malo pudera preko noći izvući sve neprijatne mirise iz vaših patika, cipela ili čizama… Dovoljno je da uveče pospete unutrašnjost obuće bebi puderom.

Osvežava knjige

Možete da ga upotrebite da upijete vlagu sa stranica starih knjiga. Rešićete se buđi, a knjiga će biti kao nova.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.