PROVERENO briše bore sa lica

Da li imate znakove starenja na licu, a voleli biste da ih izbrišete? Treba da počnete redovno da koristite kokosovo ulje. Ono je jeftino, a efikasno. Koža će vam se brže regenerisati. Kokosovo ulje smanjuje bore, čisti i smiruje kožu. Koža će vam biti vlažna i meka.

Kokosovo ulje možete koristiti na više načina.

Način korišćenja

Kupite devičansko kokosovo ulje. Obavezno koristite samo devičansko kokosovo ulje. Očistite lice. Stavite nekoliko kapi ulja na vrhove prstiju i nanesite ih na lice i vrat. Masirajte kožu kružnim pokretima nekoliko minuta i ostavite da deluje preko noći. Svake večeri ponovite ovaj postupak.

Kokosovo ulje možete koristiti i u kombinaciji sa nekoliko kapi ricinusovog ulja. Ricinusovo ulje dubinski regeneriše kožu, hrani je i smanjuje bore.

Možete uzeti i jednu kapsulu vitamina E i pomešati sa kokosovim uljem. Vitamin E odlično hidrira kožu.

Odlična opcija je i med (pola kašičice sirovog meda) u kombinaciji sa kokosovim uljem. Med je dobar za oštećenu kožu, daće joj blistav sjaj.

Jabukovo sirće (1 kašika), voda (1 kašika) i nekoliko kapi kokosovog ulja pomoći će vam da izbrišete bore sa lica. Jabukovo sirće uravnotežuje pH vrednost kože.

Limun je dobar za čišćenje kože. Sok od limuna i kašičicu nekuvanog mleka mešajte dok se mleko ne usiri. Mleko će dati koži vlažnost. Dodajte i nekoliko kapi kokosovog ulja.

Kokosovo ulje pomoći će vam da smanjite bore na licu i izgledate mlađe. Počnite da ga koristite još danas!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.