U trendu

Rezultati već nakon 7 dana: Najefikasnija domaća krema protiv celulita

Pripremiti domaću kremu protiv celulita uopšte nije teško. I što je bitno, takva krema je mnogo efikasnija od kupovnih preparata.

Domaća krema protiv celulita, pripremljena po ovom receptu, pokazaće prve rezultate već posle 7 dana upotrebe, prenosi Uspešna žena. Ovakva krema, idealno sredstvo u borbi sa „narandžinom korom“, takođe je efikasna i u borbi protiv strija.

Domaća krema protiv celulita.

Sastojci:

  • bilo koja dečja krema (ili kokosovo ulje) – 100 ml
  •  5-6 tableta mumijo
  •  20 kapi eteričnog ulja narandže
  •  eterično ulje cimeta 3-5 kapi

Za pripremu domaće anticelulitne kreme najpogodnija je dečja krema, jer ne sadrži nikakve štetne dodatke. Ima idealan sastav masnoće i vlage.

Tablete mumijo veoma se često koriste ne samo u borbi sa celulitom, već i kod strija. Mumijo zateže kožu, povećava njenu elastičnost, čineći je mekom i svilenkastom.

U borbi protiv celulita veoma su efikasna i eterična citrusna ulja. Može se reći da je to prava namena ovih ulja. Sami možete odabrati koje ćete ulje koristiti: ulje narandži, limuna ili limete. Citrusna ulja zatežu i hrane kožu korisnim materijama .

Ulje cimeta, ne samo da poseduje prijatnu aromu, već je i veoma delotvorno u borbi sa narandžinom korom. U kombinaciji sa citrusnim uljima daje odlične rezultate.

Priprema kreme je veoma jednostavna:

U teglicu (ne manju od 150 ml) staviti 100 gr dečje kreme (ili kokosovog ulja). Zatim dodati 5-6 u prah isitnjene tablete mumijo i promešati. Tablete mumijo držite u frižideru, lakše se istisnu i isitne. Dodati 20 kapi narandžinog (ili drugog citrusnog ulja) i ne više od 5 kapi ulja cimeta.

Sve sastojke temeljno promešajte, poklopite i ostavite da odstoji 8-10 sati. Posle toga, promešajte ponovo. Vaša domaća anticelulitna krema je spremna za upotrebu. Ne zaboravite zatvoriti teglicu posle svake upotrebe kreme.

Za postizanje najboljeg rezultata potrebno je kremu utrljati svakodnevno u problematične delove tela, snažnim pokretima. Prve rezultate očekujte već posle 7 dana.

Rok upotrebe takve kreme – 3 nedelje. Posle napravite drugu meru.

Posle nanošenja kreme sačekajte da je koža upije, potom obucite pidžamu ili spavaćicu (ako nanosite kremu pre spavanja). Mogu ostati tamne fleke od mumijo tableta (a i ne mora, kod mene ne ostaju), ali se lako operu.

Za postizanje još boljih rezultata u borbi protiv celulita preporučuje se piling tela prilikom tuširanja, barem 2 puta nedeljno i anticelulitne obloge od kafe i čokolade.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.