Šta se u vašem telu dešava ako progutate malo ejakulata?

Eliksir mladosti konačno je pronađen! Starenje se može zaustaviti, i to vrlo lako, lakše no što biste mogli da zamislite…

Frank Madeo i Tobias Ajzenberg, istraživači Univerziteta Karl-Franzens u Gracu otkrili su da efikasno oružje protiv starenja – to je SPERMA!

Rezultati su bili zapanjujući! Seks nas čini mladima upravo zbog  spermidina, koji se u velikim količinama nalazi u muškoj semenoj tečnosti.

Spermidin čudotvorno obnavlja oštećene ćelije u našem organizmu i tako usporava proces starenja.

Odličan je i za lečenje anksioznosti i depresije.

Do sada se znalo ejakulat sadrži vitamine i proteine, a spermidin je prava senzacija! Pomoću njega mogu se izlečiti čak i bolesti poput Alchajmerove i Parkinsonove.

„Ovo je kao da smo pronašli sveti gral protiv starenja. Prekretnica za čovečanstvo!“

11 komentara
 1. REBEKA

  Sve sto je receno u vezi sa spermom,kao efikasnim eliksirom mladosti i zdravlja,potpuno je tacno. Samo ja kao diplomirani hemicar,koji radi u medicini,moram da dodam,da je sperma izrazito crnomanjastih muskarca,daleko efikasnija,nego sperma muskaraca svetle puti i plave kose i ociju.

 2. Anonimni

  A kako će to muškarci da konizmiraju?

 3. Anonimni

  A kako će to muškarci da konizmiju?

 4. yy

  valjda i vaginalno slično? a muškaci??

 5. Zoran

  Budalaština

 6. Viktor Rotmiler

  Sada je potpuno jasno,zasto nase dame,koje su takozvane javne licnosti. tako dobro izgledaju.Kao sto se zna,kod tih dama,one veoma vole oralni seks.Dakle,samo u jednoj „seansi“,one progutaju veliku dozu sperme. Tako koriscen,u neogranicenim kolicinama,sperma bukvalno regenerise, te nase „poznate“ zene.Spermu je kako lecnici kazu,najbolje piti,direktno sa izvora,tj.uzimati ga bez „posrednika“,iz penisa,u grlo.!

 7. Nataša Gajić

  „joštekako“- hi-hi! nije smiješnoooo….

 8. bambi

  Jel, a to sto su pronasli u kom su casopisu objavili?

 9. verujem u bolje sutra

  i to – malo a zamisli tek sta se desava kad se proguta mnogo lololol

 10. verujem u bolje sutra

  hahhaahhaahahah pa da je tako ne bi bilo muskaraca bolesnih od alchajmera i parkinsona i svi bi bili mladi i leprsavi kako da ne, sperma eliksir mladosti hohohoohooho

 11. djubrivoje

  nije smešno

Napišite komentar