Ona spava svake noći sa pola limuna u čarapama: Kada budete shvatili zašto, i vi ćete raditi baš to isto

Neobično deluje, ali rezultati su impresivni.

Možda izgleda glupo, ali kad vidite zašto je stavila koru od limuna na petu i vi ćete to isto uraditi.

Za početak, izaberite limun koji je dovoljno velik da može da vam prekrije petu, pa ga iscedite. Od dobijenog soka sebi napravite limunadu, a za sređivanje peta će vam trebati kora.

Potrudite se da iscedite sav sok, ali neka unutrašnjost ostane sa pulpom i vlažna.

Polovine limuna stavite na pete, tako da ih u potpunosti prekriju. U početku će vam biti malo čudan osećaj, ali ubrzo ćete se navići.

Kad ste pozicionirali limun tako da prekrije najgrublje delove, obujte čarape tako da sve stoji na mestu. Sok iz limuna će delovati kao hemijski piling i odstraniće svu suvu, ispucalu kožu.

Potrebno je da ostavite limun da odstoji najmanje sat vremena, a optimalno bi bilo da ostane preko noći. Noću je i najlakše, jer je hodanje sa polutkama limuna na petama prilično komplikovano.

Možda vam ovo deluje kao još jedan trik koji ničemu ne služi, ali rezultati su zaista iznenađujući. Pete nakon samo jedne večeri postaju mnogo mekše, svi ispucali delovi nestaju i, nakon što nanesete kremu, izgledaju kao da ste bili kod pedikira.

Za malo upornije slučajeve ispucalih peta, potrebno je ponoviti tretman nekoliko puta. A kad ne stavljate limun na noge, možete slobodno da stavite crni luk.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.